23948sdkhjf

VVS 15 samler mere end 8.000 fagfolk

Forberedelserne er i fuld gang til VVS 15, hvor mere end 8.000 fagfolk samles i Odense Congress Center til årets vigtigste begivenhed i VVS-branchen. Antallet af udstillere er allerede højt, og opbakningen er stor - både fra tidligere udstillere og nye virksomheder
Fra den 22. til 24. april 2015 indtager VVS-branchen Odense Congress Center, hvor 8.000 fagfolk fra hele landet mødes for at tilegne sig ny viden og inspiration, se de nyeste produkter og frem for alt dyrke netværket.

- Vi glæder os meget til at byde hele den danske VVS-branche velkommen til Odense, og vi arbejder konstant på at udvikle den bedste messe til dato. Det er dog en vanskelig udfordring, for hele 94 procent af udstillerne på messen i 2013 gav udtryk for tilfredshed med deres udbytte i forbindelse med deltagelsen, og 89 procent fik skabt nye kundekontakter, men vi jagter naturligvis de sidste procenter, fortæller projektchef Michael Helm fra Odense Congress Center.

- Derfor er vi i tæt dialog med vores samarbejdspartnere og repræsentanter fra branchen, så vi kan forbedre og udvikle der, hvor deltagerne får størst udbytte. Jeg kan dog godt allerede nu afsløre, at vi gentager succesen med Energiens Torv, hvor messedeltagerne kan se frem til en række korte, inspirerende og konkrete indlæg med fokus på energioptimering, som også bliver hovedtemaet for messen.

VVS’15 bliver arrangeret i samarbejde med VVS og EL-tekniske Leverandørers Brancheforening (VELTEK) og Dansk Energi Brancheforening (DEBRA) og med faglig sparring fra Arbejdsgiverne Håndværk & Industri, Tekniq samt repræsentanter fra Oras, Danfoss, Solar, Geberit, Viega og Broen.

Nye virksomheder – nye input

I 2013 deltog hele 178 virksomheder, og alt tyder på, at VVS’15 når samme antal. Der er allerede 141 tilmeldte, og der kommer løbende flere til.

- Vi oplever stor interesse fra virksomheder, der ikke tidligere har udstillet på messen. Det betyder, at vores 8.000 gæster kan se frem til mange nye produkter og ny viden, og det viser med al tydelighed, at VVS’15 bliver årets vigtigste branchebegivenhed i Danmark.

Det kan godt være, at vi fortsat taler om krisen, men i branchen er der fuld opbakning til messen, siger Michael Helm.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.485