23948sdkhjf

Jack sætter strøm på Flash Light

Med ansættelsen af Jack Strøm som salgschef styrker Flash Light A/S profileringen over for markedet samt indsatsen over for rådgivere og indretningsfirmaer
Flash Light A/S har ansat Jack Strøm, 46 år, som salgschef. Han er oprindeligt uddannet dekoratør og har gennem 10 år været selvstændig med eget design- og indretningsfirma. I sin karriere har han opnået stor erfaring inden for kreative og spændende indretningsløsninger, hvor hans fokus ikke mindst har været at anvende belysningen i sine løsningsforslag til kunderne. Senest kommer han fra en stilling i belysningsbranchen.

Som salgschef i Flash Light er Jack Strøm ansvarlig for profilering og synliggørelse af virksomhedens produkter, løsninger og ydelser over for arkitekter, rådgivere, installatører, grossister og toneangivende aktører, ligesom han skal stå for den daglige ledelse og udvikling af virksomhedens eksterne og interne salgskonsulenter.

- Med sin forståelse og indsigt i markedsforholdene bliver Jack Strøms ansvarsområde samtidig at betjene rådgivermarkedet og bistå med sparring og løsninger til projektopgaver – bl.a. for arkitekter, indretningsfirmaer og butikskæder samt opgaver med kontorer og mødelokaler. Markeder, hvor Flash Light i forvejen står stærkt, men ønsker at cementere og udbygge sin position yderligere, lyder det fra virksomheden i Karlslunde.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141