23948sdkhjf

Ny tætningslister og glasbånd fra Primo

Primo har udviklet et nyt sortiment i tætningslister til renovering og energi-forbedring af vinduer og yderdøre
Tætningslister og glasbånd holder normalt ikke så længe som vinduet. Listerne er ikke kun udsat for "mekanisk" slid, når vinduet åbnes og lukkes; men også varme, kulde, vand og påvirkning fra solen vil på et eller andet tidspunkt have slidt de gamle tætningslister op. Resultatet er at der kommer træk og "klapren" fra yderdøren eller vinduet samtidig med et væsentligt varmetab.

- En billig og nem løsning er at skifte til nye tætningslister i en kvalitet, der lever op til nutidens energikrav. Fremfor at skifte vinduer.

Hos Primo har man udviklet et nyt sortiment i tætningslister til renovering og energi-forbedring af vinduer og yderdøre, der nemt kan leve i både ti, tyve og tredive år eller mere. Og til en brøkdel del af, hvad et nyt vindue koster, siger Jesper Asmussen fra Primo Vinduer.

Han fremhæver, at ud over den sparede varme og ekstra komfort indendørs man får ved at skifte tætningslister, er det en god idé at give vinduerne et tjek fra ydersiden. Glaslisterne er særdeles udsatte for sol og regn, så malingen skaller af og træet flækker og rådner. Her findes en nem erstatning i opskummet plast som monteres med søm og de nye Fibercore glaslister, der monteres på clips helt uden synlige søm eller skruer.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078