23948sdkhjf

HTH bygger ny stor butik i Slagelse

Et tæt samarbejde mellem tre Slagelse-virksomheder har gjort det muligt for HTH at flytte sine to nuværende butikker sammen i et nyt topmoderne køkkencenter
HTH Køkkenforum og HTH Gør-Det-Selv i Slagelse har netop skrevet under på en kontrakt på nye lokaler, så kunderne fremover kun behøver at møde op i en butik. I 12 år har de to butikker ligget med 150 meter i mellem sig, men fra 1. august 2015 bliver de forenet på samme adresse på Japanvej 1.

- Vi får en helt optimal placering med fuld synlighed lige i rundkørslen. Vi glæder os til at blive samlet i et hus – det vil der komme masser af fordele ud af. I forhold til at højne rådgivningen for kunderne, så vil vi fremover kunne udnytte, at vi er flere til at servicere dem i samme hus.

Kunderne vil på den nye placering få nemmere ved at gennemskue forskellene på vores to koncepter, og i en del af vores nye udstillinger vil vi kombinere Gør-Det-Selv-produkterne med Køkkenforum-modellerne, så kunderne får langt mere gennemsigtighed på priserne og udvalget. Dermed bliver det også nemmere at vurdere, om man vil ’gøre det selv’, eller om man vil vælge at købe et køkken fuldt monteret, forklarer Peter Dan, direktør i HTH Slagelse.

Lokalt erhvervssamarbejde

Indretningen og udbygningen af de nye lokaler sættes nu i gang, så de kan stå klar til 1. juli. HTH har gennem forløbet arbejdet tæt sammen med Nybolig Erhverv Jørgen Klode Slagelse for at få tingene til at lykkes.

- Det har været et spændende forløb, som vi har været igennem, siden Peter Dan første gang henvendte sig og sagde, at den beliggenhed ville han have til sin nye butik. Vi kunne jo begge se, at bygningerne ikke var velegnede til at skabe en moderne køkkenbutik, så derfor satte vi en proces i gang i forhold til at præsentere Peer Bülow og Erik Christensen, der ejer bygningerne, for Peters ønsker.

På den måde lykkedes det at få tegnet og projekteret en ombygning og en stor tilbygning til det eksisterende, så HTH nu kan rykke ind i de optimale rammer, fortæller Stine Søgaard, erhvervsmægler ved Nybolig Erhverv Jørgen Klode Slagelse.

Hun betegner området omkring Japanvej og Kinavej som særdeles attraktivt, særligt efter at omfartsvejen er kommet.

- Eksemplet med HTH viser, at der er stor optimisme at spore i forhold til at investere i erhvervsområder i Slagelse. Ejeren havde jo ikke valgt at investere i så stor en ombygning, hvis ikke han mente, at området er eftertragtet både nu og i fremtiden, siger Stine Søgaard.

Jo flere køkkenfirmaer desto bedre

I området ligger der i dag fem køkkenfirmaer, men ifølge Peter Dan er det en stor fordel for både kunderne og firmaerne.

- Man kunne jo tro, at det er en ulempe, at vi ligger i samme område som fire af vores konkurrenter, men det er en klar fordel for os, at vi er så mange køkkenfirmaer indenfor en lille radius. Kunderne ved, at de på en eftermiddag har mulighed for at søge inspiration i flere forskellige forretninger uden at skulle køre langt imellem dem, derfor tiltrækker området mange kunder. Så er det jo bare vores opgave, at overbevise dem om, at de skal handle hos os, siger Peter Dan, direktør i HTH i Slagelse.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094