23948sdkhjf

Bauhaus kar til krig på trailerudlejning

Bauhaus har udskiftet og opdateret hele kunde-trailerparken, så kunderne nu kan vælge frit mellem fire forskellige typer trailere i alle kædens varehuse
Byggevarehuset BAUHAUS har netop indgået en aftale med Thule Rental, der er en del af Brenderup Group, så kunderne er garanteret sikker hjemtransport uden unødige omkostninger.

- Alle vores trailere er specialbyggede og ekstraforstærkede til udlejningsformål. Det giver garanti for en solid og sikker hjemtransport. En del af serviceaftalen med Bauhaus inkluderer desuden et serviceeftersyn af samtlige trailere hver måned, så kunderne kan regne med at få en køreklar trailer i topform, siger salgskonsulent Jan Hansen fra Thule Rental.

Et spørgsmål om service

Der er ingen krav om, at kunden skal købe varer for at få lov at låne trailer i BAUHAUS. Så skal sofaen skiftes, eller klaveret flyttes, er det bare at booke traileren på internettet og hente den i varehuset.

- Vi vil rigtig gerne tilbyde vores kunder en ekstra service. Både dem, der handler hos os og skal have transporteret deres varer hjem, og dem, der måske bare har et behov for at få flyttet noget fra A til B. Derfor har vi indgået et samarbejde med Thule Rental, som er førende på udlejningstrailere, siger Mads Jørgensen, der er adm. direktør i BAUHAUS Danmark.

Traileren kan enten bookes gratis i selve varehuset eller hjemmefra via BAUHAUS’ hjemmeside. Hvis man booker online hjemmefra, er den eneste omkostning et reservationsgebyr på 25 kr.

Trailer til alle behov

Modsat mange andre trailertilbud, der typisk begrænser sig til flyttetrailere, tilbyder Bauhaus hele fire forskellige trailere i alle varehuse.

Den store lukkede flyttetrailer er velegnet til flytning af større og mindre ting med garanteret tørvejr til følge. Når den først er booket, kan den bruges fra afhentningstidspunktet til dagen efter.

Derudover udlånes en bred boogietrailer, mindre åbne trailere samt en ny gittertrailer, som sikrer, at haveaffald og byggerod ikke blæser af undervejs til genbrugsstationen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078