23948sdkhjf

Nyheder fra Geberit A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 3

For lidt strøm: Danske badeværelser forberedes ikke godt nok

25. maj 2021

Alt for få badeværelser får installeret nok strømudtag eller forberedt, så der nemt og hurtigt kan etableres strøm ved toilettet. Men det skal der laves om på, hvis badeværelserne skal passe til fremtidens behov.

Over 10.000 specialister ”besøgte” online-messe

20. maj 2021

Europas største online-messe inden for sanitet, afholdt af Geberit, er netop løbet af stablen. Fik du ikke deltaget, så kan du få et overblik over de største nyheder her.

Navnenyt: Geberit ansætter ny ansvarlig til showroom

4. maj 2021

Morten Duzinius Drost Petersen er for nylig blevet en del af Geberit, hvor han er ansvarlig for Geberits showroom i Albertslund.

Geberit lancerer to nye badeværelsesserier

27. april 2021

I to helt nye komplette badeværelsesserier, iCon & Renova, viser Geberit, hvordan 150 års knowhow og den nyeste innovation kan kombineres.

Nyt skyllearmatur sikrer færre reservedele & bedre justering

12. april 2021

Geberit har udviklet et helt nyt skyllearmatur til de to mest sælgende Ifö-toiletter til dato – Ifö Sign og Spira. Det nye skyllearmatur har bedre funktionalitet, er mere bæredygtigt og gør installationen lettere for installatører.

Deltag i Europas største online-messestand inden for sanitet

6. april 2021

Geberit har bygget Europas største messestand på over 300 kvadratmeter, hvor der fra d. 21.-23 april livestreames præsentationer af de nyeste innovationer og produkter til VVS-installatører, elektrikere, sanitære ingeniører, arkitekter og grossister

Geberit opruster på salgsfronten med fire nyansættelser

30. marts 2021

Geberit ansætter fire nye medarbejdere, der skal være med til at styrke Geberits kompetencer inden for teknik. Alle kommer med solid erfaring og branchekendskab.

Nu kan regnvand kombineres med douchetoiletter

22. marts 2021

Via et unikt samarbejde mellem installatør og rådgiver på et ombygningsprojekt er det lykkedes at udvikle en metode til at integrere regnvand i cisternen til skyl på douchetoilet samtidig med, at douchefunktionen fortsat er med brugsvand.

Fremtidssikrede skoletoiletter i Hillerød

2. februar 2021

På Hillerødholmskolen i Nordsjælland er der blevet investeret i et område, der ofte er genstand for debat– nemlig toiletterne. Moderne teknologi og nudging skal give bedre hygiejne og skåne miljøet.

Geberit overgår miljø- og klimamål med ny teknologi

30. oktober 2020

Geberit fortsætter med at skubbe sanitetsindustrien i en bæredygtig retning. Som resultat af sin grønne strategi har sanitetsproducenten nu overgået flere af sine egne bæredygtighedsmål. Fokus fremover er på den energikrævende keramiske produktion.

Kompleks opgave med tagafvanding på nyt Ferringsdomicil

23. september 2020

Det enorme glaskuppeltag på medicinalvirksomheden Ferrings nye domicil kræver beregninger, planlægning og monteringsløsninger, som langt fra ligner dem, der er tilknyttet et standardbyggeri.

Diskrete installationer sikrer ro og ekstra plads i Parkbyen

10. august 2020

Selv for et hold erfarne VVS’ere er opgaven med installationer i Aalborgs nye boligområde Parkbyen kompleks. Installationerne skal nemlig både sikre minimal støj samtidig med, at de skal optage minimal plads i byggeriet.

Danske hoteller opdrager på vores toiletvaner

3. august 2020

Flere danske hoteller er hoppet med på vognen, hvor de vælger at imødekomme udenlandske gæsters toiletvaner ved at skifte de velkendte toiletter ud med douchetoiletter, der giver gæsterne mulighed for at blive nænsomt skyllet med en blid vandstråle.

Ifö lancerer Augmented Reality til badeværelset

3. juli 2020

Som de første i sanitetsindustrien er Ifö klar med Augmented Reality til badeværelset. Blot ved brug af kameraet på din smartphone kan du opleve, hvordan et nyt toilet eller møbel kan gøre underværker på badeværelset.

Nyt gulvafløb gør fliselægningen nemmere

22. april 2020

VVS-branchen kan se frem til en række nye produkter i topklasse. I løbet af 2020 lancerer Geberit nemlig en række løsninger, der matcher danskernes høje krav til funktion og æstetik.

Geberit lancerer justérbart toilet

8. april 2020

Geberit One er en minimalistisk revolution, med blandt andet en banebrydende monteringsløsning, der gør toilettet justérbart i højden. I det hele taget er hver lille detalje er optimeret på det nye toilet – fra design til installation.

Dansk premiere: Geberit lancerer fem badeværelsesserier

3. april 2020

Nu lancerer Geberit fem komplette serier med toiletter, bidet’er og håndvaske med matchende møbler i Danmark – og giver dermed professionelle ét pålideligt mærke til løsninger både foran- og bag væggen.

Nyhed: Populære betjeningsplader kan nu personliggøres

1. april 2020

Den personlige løsning har aldrig været vigtigere end nu – også på badeværelset. Derfor lancerer Geberit muligheden for at personliggøre fire af de mest populære betjeningsplader på markedet.

Ifö trækker i nye klæder: Fra toilet- til badeværelsesbrand

31. marts 2020

Ifö, vil have kundernes øjne op for, at brandet har produkter til hele badeværelset. ’Inspireret af naturen’ er navnet på det nye univers, der skal sætte fokus på Ifös brede produktsortiment inspireret af nordisk design og natur.

Nyt BIM-Katalog-plugin løser 3 af de største udfordringer

26. marts 2020

Geberits nye BIM-plugin til softwareprogrammet Autodesk Revit løser 3 af de største problemer, som byggebranchen står overfor, når det kommer til planlægningen af et projekts sanitære løsninger:

Douchetoiletter på nybagte Michelin restauranter

20. februar 2020

De to nye Michelinstjerne-modtagere restaurant Alchemist i København og Omakase By Vladimir Pak i Oslo har mere til fælles end stjernespækket mad i absolut topklasse. Restauranternes toiletter kan nemlig give gæster en helt særlig oplevelse.

Fremtidens hjem har toiletter fra Geberit

10. oktober 2019

I dag åbner Fremtidens Hjem, hvor fagprofessionelle og bygge- og indretningsinteresserede danskere og kan opleve de mange elektroniske muligheder, der er på vej ind i vores hjem.

Udfordrende opgave til Geberit på Nordens største hotel

28. august 2019

Over 3500 meter forsyningsrør fordelt på ni etager i to tårne skal forbindes i et samlingspunkt på Nordens største hotel, CABINN Copenhagen. En opgave, der krævede tæt samarbejde mellem bygherre, installatør og leverandør.

Danske hoteller imødekommer udenlandske gæsters toiletbehov

31. juli 2019

Flere danske hoteller vælger nu at imødekomme udenlandske gæsters toiletvaner ved at skifte de velkendte, klassiske toiletter ud med douchetoiletter med lugtudsugning og mulighed for at blive vasket efter toiletbesøg med en blid vandstråle.

Resultater per side:12244896
Side af 3

Fakta om Geberit A/S

Adresse
Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 86741086

Fax: +45 86741098

CVR nummer: DK75149115

P nummer: 1002451224

Ansatte: 35

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Karin Busk Thygesen
Stilling: Marketingskoordinator

Nina Slothuus
Afdeling: Marketing
Direkte telefon: +45 24443493

Send til en kollega

0.688