23948sdkhjf

Nyheder fra PostNord Logistics A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 3

Derfor er værktøjet "Min Side" en nødvendighed i din hverdag

25. maj 2022

Drømmer du om at gøre de daglige processer i din virksomhed mere gnidningsfrie? Ønsker du at få et bedre overblik, så du kan løfte dit kundeserviceniveau? Eller opnå indsigt i dit logistikbehov som gør din forecasting og budgettering mere præcis?

PostNord Logistics er langt foran resten af markedet!

10. maj 2022

PostNord Logistics er langt foran resten af markedet, når det kommer til den grønne omstilling hvis man spørger Ivan Lund Laustsen, Operation Manager hos Toprent A/S og kunde hos PostNord Logistics.

Mors dag leverance med Queen Flowers og PostNord Logistics

6. maj 2022

På søndag står forventningsfulde mødre rundt omkring i hele Danmark, og håber på at få en fin buket blomster fra deres børn.

Toprent A/S: "PostNord Logistics går en ekstra mil for os"

5. maj 2022

Det er 2 år siden, at virksomheden Toprent A/S valgte PostNord Logistics som deres logistikpartner og det har de ikke fortrudt siden hen.

Få en logistikpartner med fingeren på den digitale puls

25. april 2022

Hos PostNord Logistics arbejder vi dedikeret med, at skabe digitale værktøjer som giver vores kunder muligheden for at reducere tid og omkostninger forbundet med deres forsendelser.

PostNord Logistics gør logistikken mere gnidningsfri

18. marts 2022

Dette oplever rigtig mange kunder hver dag. Derfor er virksomheden b conzept, heller er ingen undtagelse i denne forbindelse.

Min Side – din godsportal!

31. januar 2022

Hos PostNord Logistics har vi fingeren på den digitale puls. Det betyder, at vi har et konstant fokus på at udvikle nye digitale værktøjer samt optimere på vores eksisterende.

PostNord Logistics – din samarbejdspartner i Norden

7. januar 2022

Er du på udkig efter en ny logistikpartner i Norden? Hos PostNord Logistics er vi med mere end 20 års erfaring og over 100 terminaler, fordelt på de nordiske lande, markedsledende på tværs af Norden.

Bæredygtige last-mile leverancer i byerne

3. januar 2022

I magasinet effektivitet.dk finder du nu en spændende artikel om det i-SMILE projekt, som CBS og PostNord Logistics samarbejder om.

Juleglæde og gaver bringes ud til virksomheder landet over

19. december 2021

I disse dage bringer Julefabrikken og PostNord Logistics glæde og gaver ud til virksomheder landet over i anledningen af julen.

PostNord Logistics bringer kunsten på vej

14. december 2021

Hos den århusianske virksomhed Aart de Vos kan kunstnere finde de materialer, der skal til for at udleve deres visioner, og PostNord Logistics sørger for, at de får det hurtigt leveret til døren.

"Med PostNord behøver vi kun én transportpartner"

7. december 2021

”Med PostNord behøver vi kun én transportpartner” sådan lyder ordene fra Yasin Topcu Sales Manageren i Cleanstep, der for nyligt blev kåret til Gazellevirksomhed af Børsen for fjerde gang.

PostNord giver den ønskede tryghed og stabilitet

22. november 2021

”Tryghed og stabilitet er vigtige parametre, som vi synes PostNord giver os” Sådan lyder ordene fra Dinna og Michael fra Champagnekassen og Champagne for Alle.

Digitalt logistikværktøj optimerer din forretning

19. november 2021

Vil du optimere dine processer, spare ressourcer i flere af dine afdelinger og give en bedre kundeservice? Som kunde hos PostNord Logistics får du adgang til et digitalt værktøj, som kan hjælpe dig med netop dette.

VintageKeeping foretrækker PostNord Logistics

16. november 2021

I den lille by Ans nord for Silkeborg finder man nichevirksomheden VintageKeeping, der sammen med PostNord Logistics sørger for, at vinentusiaster får opbevaringsløsninger og vintilbehør bragt til døren.

Tænk kompliceret logistik som en slutkunde

30. september 2021

Hver måned møder du “Logistiknørderne" i PostNord Logistics. Logistiknørderne er et panel af vores absolut skarpeste specialister, som deler ud af deres viden indenfor områder, som er oppe i tiden indenfor logistik. Denne uges tema er;

PostNord Logistics udvider flåden med 10 biogaslastbiler

7. september 2021

Til efteråret 2021 byder PostNord Logistics 10 nye biogaslastbiler velkommen, og tager dermed næste vigtige skridt i deres grønne strategi.

PostNord Logistics reducerer Co2-udslippet med 73%

24. august 2021

Det er ikke noget nyt, at den grønne omstilling står højt på agendaen hos PostNord og PostNord Logistics. Nu er den samlet Co2-opgørelse pr. juli 2021 landet med et tilfredsstillende resultat.

PostNord Logistics udvider samarbejdet med Spaceinvader

28. maj 2021

Det var den fælles passion og kamp for den grønne omstilling i transportbranchen tilbage i 2019, som blev startskuddet på det stærke samarbejde mellem PostNord Logistics og Spaceinvader.

Når kundernes adfærd ændrer sig, så må logistikbranchen også

25. maj 2021

Hver anden tirsdag møder du “Logistiknørderne" i PostNord Logistics. Logistiknørderne er et panel af vores absolut skarpeste specialister, som deler ud af deres viden indenfor områder, som er oppe i tiden indenfor logistik. Denne uges tema er;

Én logistikleverandør til at løfte hele dit behov

20. maj 2021

I denne uge stifter du bekendtskab med fire helt konkrete fordele, du opnår med PostNord Logistics. Fordel#1 er en grøn virksomhedsprofil, fordel #2 er verdensklasse kundeoplevelser og fordel #3 er optimering af forcasting. Her får du fordel #4.

Du optimerer din forecasting, og forbedrer din bundlinje

19. maj 2021

I denne uge stifter du bekendtskab med fire helt konkrete fordele, du opnår med PostNord Logistics. Fordel#1 var en grøn virksomhedsprofil og fordel #2 var muligheden for at skabe verdensklasse kundeoplevelser. Her får du fordel #3

Skab verdensklasse kundeoplevelser, som øger din omsætning

18. maj 2021

I denne uge stifter du bekendtskab med fire helt konkrete fordele, du opnår med PostNord Logistics. Fordel#1 var opnåelse af en grøn virksomhedsprofil. Her får du fordel #2, som er muligheden for at skabe verdensklasse kundeoplevelser.

Få en grønnere profil, uden at skulle betale mere for det!

17. maj 2021

I denne uge stifter du bekendtskab med fire helt konkrete fordele, du opnår med PostNord Logistics som din logistikudbyder. Vi bringer dig igennem vores kernekompetencer, og hvordan disse kan være med til at styrke din konkurrencekraft i markedet.

Resultater per side:12244896
Side af 3

Fakta om PostNord Logistics A/S

Adresse
PostNord Logistics A/S
Ullsvej 1
4600 Køge

Region
Danmark
Sjælland
Køge Kommune

Telefon: +45 70200200

CVR nummer: DK20148586

P nummer: 1023365975

Kontaktpersoner

Daniela Kjær Daniela Kjær
Afdeling: PostNord Logistics
Stilling: Head of marketing & communication
Direkte telefon: +45 52289998

Simon Kongeskov Alexandersen Simon Kongeskov Alexandersen
Afdeling: PostNord Logistics
Stilling: Business Development Manager
Direkte telefon: +45 52289890

Send til en kollega

0.221