23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tidlig inddragelse - en gevinst for alle

I John Jensen VVS ved vi af erfaring, hvad det kræver at etablere, drifte, vedligeholde og servicere VVS installationer, og vi deler gerne vores viden tidligt i en projektering.

Tidlig inddragelse, hvor vi i dialog med total- og hovedentreprenører, rådgivere og bygherrer udvikler og optimerer tekniske løsninger og projektøkonomi, er en kernekompetence i John Jensen VVS.

Vi ved af erfaring fra en række store projekter, at løsningsorienteret samarbejde tidligt i projekteringsfasen både i relation til kvalitet, økonomi og tid skaber det bedste afsæt for en effektiv produktion, der lever op til kundernes forventninger.

Et konkret aktuelt eksempel på fordelene ved tidlig inddragelse og samarbejde allerede i projekteringsfasen er byggeriet af Kronborg Strand – et projekt, hvor WR Entreprise som total entreprenør i samarbejde med sine rådgivere opfører 24 huse med 156 lejligheder. 

- Byggeriet af Kronborg Strand er et skoleeksempel på, hvordan samarbejde og tidlig inddragelse giver resultater til glæde for alle, fastslår driftsdirektør Bennet Onsvig.

- Gennem fælles granskning, tilpasning og optimering har vi således i fællesskab sikret at slutbrugerne får det produkt, de kan og skal forvente i et kvalitetsbyggeri.

- Det er et projekt, vi med stolthed lægger navn til, og vi glæder os til sammen med vores dygtige montører at aflevere endnu en stor opgave udført i høj håndværksmæssig kvalitet.

John Jensen A/S, VVS Installationer
Rundageren 17
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40272712
P nummer: 1001794103

Kontaktperson

JJVA
John Jensen VVS A/S
+45 46560086 jj@jj-vvs.dk

Send til en kollega

0.046