23948sdkhjf

BM Byggeindustri jubilæums-film

| Medlemsnyhed | Indrykket af BM Byggeindustri A/S

I anledningen af de 40 års jubilæum er her en film om de mange flotte modulbyggerier, der står rundt om i Norden. Se meget mere om BM Byggeindustri på vores hjemmeside.

Om BM Byggeindustri 

MODULBYGGERI
Modulbyggeri går i alt sin enkelthed ud på at bygge huse af rumstore træmoduler. Hos BM Byggeindustri er vi specialiserede i modulbyggeri, og vores byggetid er kort og uafhængig af vejret. Den åbenlyse fordel ved modulbyggeri er, at det er  høj kvalitet til en lav pris.

Hos BM Byggeindustri A/S har mange års erfaring med modulbyggeri gjort os til en af landets bedste inden for området – vores byggetid er kort og uafhængig af vejret. Vores præfabrikerede moduler er baseret på træelementer fra vores egen elementproduktion i Hobro, og vi har mere end 25 års erfaring inden for bolig, institutions og industriprojekter. Den åbenlyse fordel ved modulbyggeri er, at det er høj kvalitet til en lav pris.

GENNEMTÆNKTE MODULÆRE BYGGERIER
 
Vores præfabrikerede moduler er baseret på træelementer fra vores egen elementproduktion i Hobro, og vi har mere end 25 års erfaring inden for området. I produktionshallen monterer vores medarbejdere alt fra gulve og fliser til køkkener og toiletter. Vores mange år i branchen sikrer, at vores løsninger er gennemtænkte og brugerorienterede. Modulbyggeri er fremtidens byggeform, og er optimeret i forhold til traditionelle byggemetoder.
 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BM Byggeindustri A/S

Lupinvej 18
9500 Hobro
Danmark
BM Byggeindustri A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.155