23948sdkhjf

JKE Design investerer i øget fleksibilitet og køber ny Biesse boremaskine

| Medlemsnyhed | Indrykket af Junget A/S

Hvad du ønsker, skal du få….Sådan lyder budskabet fra JKE Design til deres mange kunder. Virksomheden tror på vækst indenfor kundetilpassede køkkenløsninger og har netop investeret i en ny Biesse CNC boremaskine for at imødekomme denne udvikling.

JKE Design er kendt for at kunne skræddersy sine køkkenløsninger efter kundernes unikke ønsker. På fabrikken i Nordjylland produceres de kundespecifikke løsninger, og virksomhedens stærke håndværkstraditioner danner grundlag for køkkener af høj kvalitet og en fleksible produktion.

-Køkkenet er i dag i langt højere grad end tidligere ”et møbel”, der designmæssigt og funktionelt skal passe til huset og husets beboere. Køkkenet er flyttet ind i stuen og er familiens samlingspunkt med alle de facetter, det kræver, fortæller Marketingchef Helle Fyllgraf fra JKE Design  

-Som køkkenproducent stiller det krav om, at vi skal kunne levere et flot, funktionelt og holdbart køkken. Pladsen skal udnyttes optimalt med gennemtænkte løsninger, som kunderne selv har mulighed for at præge. Vores sortiment er derfor ét af de mest omfattende på markedet, da vi bl.a. kan levere alle størrelser skuffer, skabe og låger i op til 2000 forskellige farver, fortæller Helle Fyllgraf, mens hun samtidigt bekræfter, at den ny indkøbte Biesse CNC boremaskine fra Junget netop skal være med til at give produktionen den ønskede fleksibilitet.

Den nye lodrette CNC boremaskine er valgt ud fra et ønske om at supplere vores nuværende Biesse nesting maskine, så vi hurtigt kan bore ud til hyldehuller og hængsler. Og da det kniber lidt med pladsen valgte vi i samråd med Ulrik Søe ved Junget at købe en lodretstående Brema Eko 2.1 CNC boremaskine, forklarer Ole Winther Hansen PTA hos JKE Design.

En af de store fordele ved den nye maskine er, at der ingen spildtid er på omstillinger, når pladerne varierer i størrelse. Her lægger du blot pladerne i, som de kommer, vælger det rigtige program, og så er bearbejdningen i gang. Medarbejderne, som skal arbejde ved maskinen, har været med i udvælgelsen af maskinen og fik det afgørende ord, fortæller Ole Winther. De valgte en Biesse maskine, da vi kender det fabrikat godt og ved, hvor driftssikre maskinerne er. Set ud fra et arbejdsmiljømæssigt syn vurderede vi også, at dette var den bedste maskine til opgaven.

Den nye maskine blev leveret ultimo oktober og er allerede i fuld gang med at producere unikke køkkenløsninger hos JKE Design, hvor det ikke kun er op til jul, at de tør love deres kunder, at hvad de ønsker, skal de få.

www.junget.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Junget A/S

Sigma 3, Søften
8382 Hinnerup
Danmark
Junget A/S

Send til en kollega

0.182