23948sdkhjf

Mini Trans træder på speederen for et bedre miljø

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mini Trans A/S

Med et ønske om at skærpe den bæredygtige profil er Mini Trans taget på KørGrønt-kursus for at blive uddannet i energieffektiv køreteknik.

Transportbranchen er ikke just kendt som den mest bæredygtige. Det kræver nemlig en god portion CO2-udledende brændstof at holde hjulene i gang, og det belaster miljøet. Heldigvis insisterer Mini Trans på at drive en ansvarlig virksomhed, der hele tiden implementerer nye og forbedrede miljøhensyn i alle aspekter af driften. Og nu har virksomhedens vognmænd og chauffører sat sig på skolebænken for at lære, hvordan de kan nedbringe deres brændstofforbrug og dermed skåne miljøet.
 
”Det er faktisk let nok, når bare man ved hvordan,” fortæller en af de certificerede instruktører, der står for at undervise Mini Trans-kursisterne i energieffektiv køreteknik på FDM Sjællandsringens 150.000 m2store anlæg. Med en kombination af teori og praktiske øvelser lærer alle vognmænd og chauffører, hvordan de med små justeringer i kørevanen kan spare helt op til 20 % på brændstofforbruget.
 
”Jeg glæder mig over at være en del af en virksomhed, der står fast på at udføre sit arbejde på en måde, der minimerer negative påvirkninger og maksimerer positiv værdi for mennesker, miljø og økonomi. Og KørGrønt-kurset understøtter jo på fornemmeste vis Mini Trans’ ambitioner,” lyder det fra en tilfreds Michael Kastaniegaard, direktør i Mini Trans.
 
Med KørGrønt-beviset i hånden kan Mini Trans se frem til at reducere CO2-udledningen hver gang der trædes på speederen og på den måde tilbyde mere bæredygtige og attraktive transportløsninger.
 
 
Tryk her for at læse mere om Mini Trans’ øvrige CSR-politik.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mini Trans A/S

Produktionsvej 28
2600 Glostrup
Danmark
Mini Trans A/S

Send til en kollega

0.171