23948sdkhjf

Flere kvindelige elektrikere er på vej

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL-Service ApS

El-Service i Ballerup er kendt for at tage socialt ansvar og investere i fremtiden. Derfor er det ingen nyhed, at elektrikervirksomheden altid har lærlinge i medarbejderstaben. Det nye er, at en af dem hedder Nadia Glüsing.

En analyse foretaget i foråret af Dansk Byggeri viser, at elektrikerfaget er blevet mere populært, og at antallet af kvinder er fordoblet på uddannelsens årgange. Det er en positiv udvikling, som EL-Service ser stort potentiale i:
 
”Lige som elektrikerfaget bliver spået en hård fremtid med mangel på kvalificeret arbejdskraft, vælger flere kvinder elektrikeruddannelsen og er på den måde med til at sikre fagets fremtid. Det er da en nyhed, jeg kun kan blive begejstret for, ” lyder det fra Jens Weywadt, direktør i EL-Service, der netop har ansat sin første kvindelige lærling.
 
”Jeg glæder mig til at bruge mine hænder og mit hoved til at lære alt, hvad jeg kan om el-teknik. Jeg er nemlig meget opsat på at blive den bedste elektriker, jeg kan blive, og klare mig selv som selvstændig i fremtiden,” fortæller en målrettet Nadia Glüsing og tilføjer:
 
”Og den drøm har jeg gode muligheder for at jagte hos EL-Service. Her er stemningen nemlig i top, sammenholdet er stærkt, og indtil videre er alle virkelig motiveret for at lære fra sig. Så jeg er en glad lærling”.
 
EL-Service glæder sig over at have fået endnu en lærling i staben og ser frem til at tage Nadia Glüsing med ud på virksomhedens mange, forskelligartede opgaver.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL-Service ApS

Hedeparken 9
2750 Ballerup
Danmark
EL-Service ApS

Send til en kollega

0.167