23948sdkhjf

Skab stemningslys med Philips Hue, behold dine Fuga tryk, og styr det hele via CleverHouse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Softcontrol ApS

Styr og overvåg tekniske installationer via App eller pc

CleverHouse er et svar på det intelligente hjem og består af en række standard moduler som f.eks: Tænd/Sluk styring, varmestyring, tyverialarm, ventilationsstyring etc.
I denne nyhedsmail beskrives integrationen af CleverHouse til Philips Hue. Philips Hue har efterhånden en del år på bagen og vinder mere og mere indpas i de danske hjem. Dog er det endnu ikke blevet standardvalg og det kan skyldes det faktum, at det indtil nu, ikke har været muligt at anvende sine eksisterende tryk. Mange danskere er glade for kontakter fra Lauritz Knudsen (LK), som løbende har udviklet flotte design, som passer godt i i dansk arkitektur.

Med vores nye CleverHouse software er det nu muligt at styre Philips Hue via de eksisterende tryk fra f.eks LK. Via knapperne er det muligt at tænde, slukke og dæmpe for Philips Hue lamper. I Phillips Hue er lysdæmperen indbygget i selve pæren, og det betyder, at har man en lysekrone med 3 pærer så definerer man en gruppe, og så det er hele gruppen som man styrer via CleverHouse, da man typisk ikke ønsker kun at styre en pære.
For at sikre en intuitiv brugerflade for slutbrugeren, er App’en opbygget således at de funktioner som går igen i flere moduler, er ens bygget op, f.eks ugeprogrammer.

For yderligere information om CleverHouse og kalenderstyring
RING 70 25 78 50
vi sidder klar til at hjælpe Jer og gøre Jer klogere på vores produkter.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Softcontrol ApS

Vodskovvej 135
9310 Vodskov
Danmark
Softcontrol ApS

Send til en kollega

0.118