23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alfix nomineret til prisen Byggecentrenes Leverandør 2019!

Repræsentanter fra byggecentrene har indstillet Alfix til den flotte pris, og nu er det op til trælast- og byggecenter medlemmerne at finde vinderen.

I Alfix er vi naturligvis yderst taknemmelige for den fine nominering, og vi sender en varm jule-tak til nomineringskomiteen og de mange gode kunderelationer i Danmark, som muliggør et stærkt leverandør-kunde samarbejde, siger Anders Bertelsen Toft, direktør (CCO) i Alfix.

Nominerings-begrundelsen fra komiteen:

”Alfix arbejder kontinuerligt på at sikre kvaliteten i de produkter og løsninger, de leverer til murerfaget. De yder en høj og kompetent service og har implementeret nye facadepudsløsninger af høj kvalitet, der styrker samarbejdet med forhandlere og slutkunder. Alfix har implementeret en ny Alfix APP til gavn for forretninger og håndværkere og har oprettet PRO CLUB, som er et netværk for murere”.

Et stort tillykke til de øvrige 5 nominerede virksomheder skal også lyde her fra Kolding. Alfix er placeret i et flot felt med Saint-Gobain Isover, Mascot International, Randers Tegl, Moland Byggevarer og Nilfisk Danmark som de øvrige nominerede.

Brancheforeningen Danske Byggecentre står bag prisen, og prisen overrækkes på foreningens konference & årsmøde den 31. januar i Aarhus.

 

 

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815
P nummer: 1002490974

Kontaktperson

ABT
Anders Bertelsen Toft
Marketing projektleder
abt@alfix.dk

Send til en kollega

0.078