23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danske Byggecentre hylder deres gode samarbejdspartnere

Danske Byggecentre vil i forbindelse med Konference og Årsmøde 2019 den 31. januar i Aarhus uddele prisen ”Byggecentrenes Leverandør 2019”.

Prisen bliver givet til den leverandør, som har et bredt samarbejde med Danske Byggecentres medlemsforretninger. Det kan bl.a. være inden for følgende områder: Yder leveringssikkerhed, har et bredt produktudvalg af høj kvalitet, arbejder på at skabe bedre løsninger samt kvalitetssikrer deres produkter, services og leverancer.

- Hos Danske Byggecentre ser vi vores leverandører som vigtige samarbejdspartnere. Det gode samarbejde, vi har med dem, er altafgørende for vores egen succes. Derfor vil vi gerne hylde den gode samarbejdspartner ved at uddele en pris til den leverandør, der har udmærket sig mest i samarbejdet med Danske Byggecentres medlemsforretninger, udtaler Palle Thomsen, adm. direktør Danske Byggecentre. 

Det er Danske Byggecentres egne medlemmer, der nominerer leverandører til prisen og bestemmer vinderen. Prisen vil fremadrettet blive uddelt hvert andet ulige år.

De nominerede i 2019 er:

-       Saint-Gobain ISOVER

-       Mascot International A/S

-       ALFIX A/S

-       Randers Tegl A/S

-       Moland Byggevarer A/S

-       Nilfisk Danmark A/S

Danske Byggecentres Konference og Årsmøde 2019 – ”Det bæredygtige valg”

Danske Byggecentres Konference og Årsmøde afholdes 31. januar 2019 på Radisson Blu Hotel, Aarhus.  Alle i branchen er velkomne. Du kan tilmelde dig her senest 18. januar 2019.

Konferencen har overskriften ”Det Bæredygtige Valg”, og det er da også bæredygtighed der kommer til at tegne konferencen og årsmødet. Vi starter med en spændende sightseeing i Aarhus, der tager os rundt blandt de mange smukke byrum og bæredygtige byggerier. Herefter samler vi byggebranchens aktører til debat om muligheder og udfordringer i forbindelse med bæredygtigt byggeri, styret af journalist Troels Mylenberg.

Efter en kort pause skal vi høre stadsarkitekt Stephen Willacy fortælle om de mange nye arkitektoniske bygninger og miljøer i Aarhus under overskriften bæredygtighed på Aarhusiansk. Derefter skal vi høre Søren Pind, om politik er bæredygtigt. Han vil tage os med bag kulisserne og ind i motorrummet på dansk politik og løfte sløret for de drivkræfter, alliancer og fejder, som styrer dansk politik og lovgivning. Vi slutter af med gallamiddag, hvor prisen Byggecentrenes Leverandør 2019 vil blive uddelt.

Hele programmet til konferencen kan læses her.

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714
P nummer: 1002705928

Send til en kollega

0.047