23948sdkhjf

Gratis IFC-guide til Revit og ARCHICAD

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

I samarbejde med Schmidt Hammer Lassen, Molio og buildingSMART har BIM Equity udarbejdet en ny IFC-guide, så vidensdeling og samarbejde på tværs bliver markant lettere.

Ny IFC-guide gør det lettere at vidensdele og samarbejde på tværs. IFC er et åbent fil-format, der gør det muligt at eksportere BIM-projekter, så de kan åbnes i stort set alle BIM-programmer. IFC-formatet er lavet af organisationen buildingSMART (som i Danmark er slået sammen med organisationen MOLIO) og er et åbent fil-format, der gør det muligt at eksportere et BIM-projekt.

IFC er et lovkrav
Når projektet gemmes som IFC, kan det åbnes i stort set alle andre BIM-programmer, og derfor er IFC-formatet optimalt til at udveksle BIM mellem rådgivere, samt til koordinering og kvalitetssikring af rådgivernes fag-modeller. Dette kaldes OpenBIM, som står for frit samarbejde på tværs af fag-discipliner og softwareplatforme. På alle offentlige projekter, som er underlagt statens IKT-bekendtgørelser er IFC et ufravigeligt krav til alle leverancer helt fra arkitekt-konkurrencer til aflevering af drifts-data. 
 
LÆS OGSÅ: Bygherrer står stærkest med åbne standarder 
 
Ny IFC-guide viser hvordan
Der er dog mange, der ikke har den store erfaring med IFC, derfor har BIM Equity sammen med Schmidt Hammer Lassen, buildingSMART og MOLIO BIM Equity været med til at skrive en IFC-guide til Revit og ARCHICAD, som gør det let at eksportere projekter som IFC-filer. Guiden er gratis og kan downloades via nedenstående link: 
 
DOWNLOAD: IFC-guiden >>

Hjælp til IFC?
Har du brug for hjælp til at komme i gang med IFC, er du velkommen til at kontakte BIM Equity på 70 52 02 20 eller info@bimeqt.com

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Send til en kollega

0.112