23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PR giver uvurderlig omtale

En PR-indsats om den nye vejstribe Longdot har givet Eurostar Danmark A/S uvurderlig omtale og ubetalelig synlighed.

Eurostar Danmark leverer professionel kørebaneafmærkning og vejmarkering. Sammen med Geveko Markings og Vejdirektoratet har virksomheden udviklet den nye, innovative vejstribe Longdot med formålet om at øge synligheden og forbedre trafiksikkerheden.

Grønbech har i den forbindelse udført en PR-indsats for Eurostar, som har skabt stor synlighed i medierne. Derudover har Grønbech assisteret Eurostar med medietræning forud for TV- og radio interviews.

Målrettet PR gør en stor forskel
Inden lanceringen af Longdot var Eurostar Danmarks erfaringer med PR begrænsede. Men resultatet af PR-aktiviteten har overbevist virksomheden om, at veltilrettelagt pressekontakt skal være en del af den fremtidige markedsføring:

”Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Grønbech. Longdot er vores fremtidige vejmarkering og den største revolution inden for kørebaneafmærkning i mange år, så der er ingen tvivl om, at emnet fortjener opmærksomhed,” siger Eurostars administrerende direktør Jesper Wraae-Bess og fortsætter:

”Grønbech har overbevist os om, at det giver stor værdi at skabe synlighed om vores indsatser gennem målrettet kommunikation og PR.”

Mere end 86 relevante medieomtaler
Grønbechs PR-indsats om Eurostars nye vejstribe Longdot har skabt massiv medieomtale. Resultatet er blevet til mere end 86 relevante medieomtaler i TV, radio, dagblade, fagblade og lokale medier. Det er ifølge Jesper Wraae-Bess gået langt bedre end forventet:

”Vi er meget overvældet over den markante synlighed, som PR-indsatsen om vores nye vejstribe Longdot har givet os. Takket være Grønbech har vi fået fuldstændig uvurderlig og ubetalelig omtale.”

Læs mere om PR

Grønbech PR og kommunikation ApS
A. P. Møllers Allé 9B
2791 Dragør
Dragør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34579970
P nummer: 1017686611

Kontaktperson

SL
Susanne Lindø
Adm. direktør og kommunikationsrådgiver
+45 40 33 05 55 mail@groenbech.com

Send til en kollega

0.062