23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skelmose indtager Fyn

Ny centralt placeret partner og rådgiver i Odense

Skelmose har fået endnu en spændende og meget kompetent centralt placeret partner og rådgiver - Bjarne Dahl. 

Baggrund 

Bjarne har mange års erfaring fra forskellige leder- og direktionsjob i en række spændende internationalt orienterede virksomheder og fra en række bestyrelsesposter i forskelligartede virksomheder, brancheorganisationer og frivillige organisationer. 

Bjarne har siden 2016 primært været beskæftiget med og brugt sine kompetencer og erfaring til løsning af opgaver inden for rekruttering, personale- og organistionsudvikling, strategiudvikling- og implementering samt bistået ved M&A-opgaver. 

Rekruttering – stærke kort på hånden 

Bjarne har stærke kort på hånden, når der skal løses rekrutteringsopgaver på funktionschef- og specialistniveau inden for salg, markedsføring, økonomi, supply chain, indkøb, produktion, teknik og konstruktion såvel i industrien som i bygge-anlæg. 

Som tidligere topleder i en mellemstor internationalt orienteret virksomhed kender Bjarne til vigtigheden af at have en toptunet organisationsstruktur og de rette medarbejdere, hvis international konkurrencekraft skal fastholdes. 

I kommunikationen med såvel opdragsgiver som kandidater er Bjarne fordomsfri, empatisk men også tydelig, og han søger altid at give det bedste i opgaveløsningen til gavn for såvel opdragsgiver som kandidaten – altid klar til en uforpligtende snak, hvor mulighederne kan belyses. 

Strategiudvikling og implementering – mange års erfaring 

De mange års beskæftigelse i internationalt orienterede produktionsvirksomheder har stillet Bjarne over for mangeartede og forskellige strategiske udfordringer for den typiske SMV-virksomhed – så hvis opgaven eksempelvis er omkring 

  • internationalisering
  • turn around
  • teknologispring
  • global sourcing
  • organisationsudvikling
  • virksomhedskøb/salg m.v.

stiller Bjarne gerne sin erfaring og faglige kompetencer til rådighed for en situationstilpasset og fleksibel medvirken til at bringe virksomheden vækst og større kundetilfredshed. 

Sikring af din konkurrencekraft – kontakt gerne Bjarne 

Med udgangspunkt fra kontoret i Odense er Bjarne klar til at løse opgaver for såvel nuværende som nye kunder overalt i Danmark, og Bjarne møder gerne op til et helt uforpligtende kaffemøde, inden en egentlig samarbejdsrelation etableres omkring en hurtigt, sikker og omkostningseffektiv opgaveløsning. 

Som tidligere funktionschef i flere af landets større virksomheder og med flere toplederopgaver på CV’et, en kommerciel uddannelse HD(A) samt løbende efter- og videreuddannelse har Bjarne den faglighed der er nødvendig, for at sikre den fornødne konkurrencekraft i netop din branche – ring gerne på tlf. 21 44 50 07 for at køre nærmere om, hvad Bjarne kan tilbyde.

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166
P nummer: 1014832544

Kontaktperson

AUJ
Aksel Uglvig Jensen
CEO og rådgiver
+45 40840133 auj@skelmose.eu

Send til en kollega

0.047