23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AT7 lejlighedsterminal: Optimér dit daglige driftssystem

AT7 lejlighedsterminal fra Scantron erstatter den klassiske hustelefon og tilbyder et modulopbygget driftssystem som sparer både tid og ressourcer for boligforeningen og beboerne.

Scantrons AT7 lejlighedsterminal med 7” touch-skærm, er meget mere end en hustelefon. Med AT7 lejlighedsterminal er det muligt at integrere funktioner fra Scantrons NovaDrive®. Modulerne giver beboerne helt nye muligheder, som f.eks. booking af fællesområder fra lejligheden, se visuel oversigt over lejlighedens energiforbrug, få adgang til web-services og dokumenter samt modtage beskeder fra boligforeningen.

AT7’erens besked-modul giver et øget informationsniveau mellem beboerne og boligforeningen. Boligforeningen sparer en masse tid og ressourcer på udsendelse af breve og ligeledes sikres det at beboerne modtager beskederne. Med afstemninger og meningsmålinger er det også muligt for boligforeningen at få besvaret simple JA/NEJ-spørgsmål fra beboerne, direkte fra AT7 lejlighedsterminalen.

AT7 lejlighedsterminal giver økonomiske og ressourcemæssige fordele for både boligforeningen og beboerne. Læs mere om hvilke muligheder og besparelser AT7’eren kan tilbyde dig, lige her.

Scantron A/S
Gammelsø 2
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26157374
P nummer: 1008578687

Send til en kollega

0.047