23948sdkhjf

”Mørdrup Lejlighederne”

| Medlemsnyhed | Indrykket af ANKER HANSEN & CO. A/S

Fra første spadestik til igangsættelse…er der gået 30 min.

En milepæl for det kommende nye boligbyggeri i Espergærde og for projektmodellen ”Mørdrup Lejlighederne” er blevet markeret.

Tirsdag d. 14. maj 2019 blev første spadestik taget til et nye område med boliger og erhvervslokaler i hjerte af Espergærde.

Bygherre Kløvermarken 8 ApS, med adm. Direktør Robert Neble Larsen i spidsen, var særdeles godt tilfreds, da han sammen med byggeriets øvrige parter tog det første spadestik:

”Vi har ventet længe på denne dag! Vi er ovenud tilfredse med, at vi med dagens spadestik kan påbegynde et byggeri, som ser ud til at ville passe meget fint ind i de eksisterende forhold.”

Frem mod dagen er der fra alle parter lagt en stor indsats i projektet, særligt fra nøgleaktørerne KP-Development, Arkitekt Lars Krog Hansen Tegnestue , Rådgivende Ingeniør Klaus Nielsen A/S og totalentreprenør ANKER HANSEN & CO. A/S. Samarbejdet i totalentrepriseteamet er et mønster eksempel på et værdiskabende samarbejde, hvor alle projektets involverede parter, herunder også underleverandører, tillidsfuldt sætter sig til bordet og tilsammen frembringer gode og bygbare løsninger. ANKER HANSEN & CO. A/S har et stærkt fokus på at levere projektet ”Mørdrup Lejlighederne” i henhold til aftalt tid, kvalitet og økonomi, og det er en fornøjelse at se, hvordan de involverede parter i projektet byder ind og prioriterer med respekt for hinandens ønsker og interesser.

Erik Bech-Pedersen, Adm. Direktør for ANKER HANSEN & CO. A/S, ser positivt på udviklingen af Espergærdes bymidte.

”Espergærde er en by i vækst og udvikling, og i ANKER HANSEN & CO. A/S er vi stolte af at kunne bidrage med moderne familieboliger i Espergærdes centrum, som giver rum til nye borgere, der er med i byens udvikling nu, som er en vigtig del for byens fremtid.”

30 min. efter første spadestik kunne de fremmødte gæster med kaffe og wienerbasser i hånden iagttage den første gravemaskine i aktion.
af Helmut Melcher


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ANKER HANSEN & CO. A/S

Kalvøvej 3
3600 Frederikssund
Danmark
ANKER HANSEN & CO. A/S

Send til en kollega

0.094