23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Populær klub for murere mod nye horisonter

Alfix Pro Club - en klub for professionelle murere fortsætter successen med afvikling af netværksmøder for landets murere. I 2019 rykker klubben også ud i landet.

Fredag d. 10.5 afviklede Alfix Pro Club endnu et fagligt netværksmøde for murere på Alfix fabrikken i Kolding. Der var stor interesse for deltagelse i mødet som bar temaet "Spartel som underlag for belægning og som færdigt designgulv". Interessen var faktisk så stor, at antallet af pladser var "udsolgt" flere dage i forvejen.

Klubmedlemmerne kom fra hele landet, og vi havde faktisk også fornøjelsen af en norsk deltager, der havde taget den lange tur til Kolding for at øge sine kompetencer på Alfix gulvsystemer.

En stor tak til alle deltagere for engagementet og for de flotte tilbagemeldinger på netværksmødets form og indhold. Også en tak til Tommy B. Jacobsen fra Teknologisk Institut for et spændende indlæg om "Beton og spartelkonstruktioner".

Aktuelle murer-temaer på agendaen:

Tidligere Alfix Pro Club arrangementer har blandt andet omhandlet temaer som "Langtidsholdbare facadesystemer" og "Storformatfliser". Alle afviklede klubmøder har budt på både teori og praktik fra Alfix´s tekniske mureruddannede medarbejdere, og i tillæg hertil har eksterne indlægsholdere tilsat ekstra krydderi til aktiv vidensdeling i klubben.

Klubmøder ude i landet:

"I det sene efterår her i 2019 planlægger vi at rykke ud og afvikle 3 eksterne klubmøder efter forespørgsel fra mange murere. Mulige besøgsdestinationer er Nordjylland, hovedstadsområdet og Bornholm, og vi glæder os meget til at byde endnu flere kvalitetsbevidste murere velkommen i vores murer-netværk", siger Anders Bertelsen Toft, direktør (CCO) og medejer i Alfix.  

Vil du også være med i klubben?

Er du som murer interesseret i at blive medlem af Alfix Pro Club, så send venligst en mail med anmodning til vores marketingkoordinator Steen Thrysøe på sbt@alfix.dk. Medlemskab og deltagelse i klubmøderne er gratis.

 

 

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815
P nummer: 1002490974

Kontaktperson

ABT
Anders Bertelsen Toft
Marketing projektleder
abt@alfix.dk

Send til en kollega

0.078