23948sdkhjf

Populær klub for murere mod nye horisonter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alfix A/S

Alfix Pro Club - en klub for professionelle murere fortsætter successen med afvikling af netværksmøder for landets murere. I 2019 rykker klubben også ud i landet.

Fredag d. 10.5 afviklede Alfix Pro Club endnu et fagligt netværksmøde for murere på Alfix fabrikken i Kolding. Der var stor interesse for deltagelse i mødet som bar temaet "Spartel som underlag for belægning og som færdigt designgulv". Interessen var faktisk så stor, at antallet af pladser var "udsolgt" flere dage i forvejen.

Klubmedlemmerne kom fra hele landet, og vi havde faktisk også fornøjelsen af en norsk deltager, der havde taget den lange tur til Kolding for at øge sine kompetencer på Alfix gulvsystemer.

En stor tak til alle deltagere for engagementet og for de flotte tilbagemeldinger på netværksmødets form og indhold. Også en tak til Tommy B. Jacobsen fra Teknologisk Institut for et spændende indlæg om "Beton og spartelkonstruktioner".

Aktuelle murer-temaer på agendaen:

Tidligere Alfix Pro Club arrangementer har blandt andet omhandlet temaer som "Langtidsholdbare facadesystemer" og "Storformatfliser". Alle afviklede klubmøder har budt på både teori og praktik fra Alfix´s tekniske mureruddannede medarbejdere, og i tillæg hertil har eksterne indlægsholdere tilsat ekstra krydderi til aktiv vidensdeling i klubben.

Klubmøder ude i landet:

"I det sene efterår her i 2019 planlægger vi at rykke ud og afvikle 3 eksterne klubmøder efter forespørgsel fra mange murere. Mulige besøgsdestinationer er Nordjylland, hovedstadsområdet og Bornholm, og vi glæder os meget til at byde endnu flere kvalitetsbevidste murere velkommen i vores murer-netværk", siger Anders Bertelsen Toft, direktør (CCO) og medejer i Alfix.  

Vil du også være med i klubben?

Er du som murer interesseret i at blive medlem af Alfix Pro Club, så send venligst en mail med anmodning til vores marketingkoordinator Steen Thrysøe på sbt@alfix.dk. Medlemskab og deltagelse i klubmøderne er gratis.

 

 


Kommentarer

Thomas Prebensen
Har prøvet at sende en mail til mail adressen sbt@alfix.dk.
Jeg kan ikke sende til den

Jeg vil gerne være medlem i murerklubven


Mvh Murer Mester Thomas Prebensen APS

Anders Bertelsen Toft
Hej Thomas,
Mange tak for din besked med anmodning om optagelse i klubben. Du er meget velkommen, og vi vil inden så længe kontakte dig for nærmere aftale.
De bedste hilsner
Team Alfix

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alfix A/S

H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Danmark
Alfix A/S

Send til en kollega

0.11