23948sdkhjf

Sundolitt Letfyld & Sundolitt Funderingselementer kan være en perfekt erstatning for pæle fundament

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sundolitt A/S

En tidsmæssig besparelse i lejet 30% bekræftes af Kasper fra IKON, som tilføjer ”Det er en funderingsform vi bestemt vil bruge igen”.

Sundolitt Letfyld kombineret med Sundolitt Funderingselementer, en perfekt erstatning for pæle ved opførelsen af nyt parcelhus i Frederikshavn

 

Virksomheden IKON A/S i Sæby har i forbindelse med opførelse af nyt parcelhus i Frederikshavn søgt alternativ løsning til rammede pæle, da pæleramning kunne påvirke eksisterende nabobyggerier. Søgningen landede på en kombination af Sundolitt F-elementer på en kraftig dobbeltarmeret betonplade med Sundolitt Letfyld som underlag. Med Sundolitt F-elementer sikredes en effektiv isolering af sokkel/terrændæk og med Sundolitt Letfyld sikredes tilstrækkelig lastkompensation til erstatning af pæle.

                            

En gevinst for entreprenør

På trods af førstegangsbrug af Sundolitt F-elementer har der i sagen været en ikke uvæsentlig besparelse for entreprenøren. En tidsmæssig besparelse i lejet 30% bekræftes af Kasper fra IKON, som tilføjer ”Det er en funderingsform vi bestemt vil bruge igen”.

 

Sundolitt A/S - a business built on air Sundolitt A/S har i mere end 50 år leveret isolering til det danske marked. Sundolitt er del af Sunde Gruppen, som i dag har 17 fabrikker i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, UK og Spanien. Vi prioriterer miljøhensyn højt i udviklingen af vores produktportefølje, og vores værdisæt - ansvarlighed, åbenhed, risikovillighed og troværdighed tegner vores virksomhed.

 

Læs mere om Sundolitt Fundering her.

Læs mere om Sundolitt Letfyld her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sundolitt A/S

Krog Skolevej 3
7190 Billund
Danmark
Sundolitt A/S

Send til en kollega

0.141