23948sdkhjf

Mini Trans opgraderer sin lagerservice

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mini Trans A/S

En markant stigning i efterspørgslen på lagerplads får Mini Trans til at åbne fem nye lagerhoteller i indeværende måned.

Virksomheder med behov for praktiske pluklagrer, privatpersoner med pladsmangel og flytninger med skæve logistikker. Uanset årsagen til lagerbehovet kan Mini Trans konstatere, at det har vokset sig større, end virksomhedens nuværende lagerhotel kan rumme. Og er der noget den erfarne transportspecialist mestrer, så er det at tilpasse sig sine kunders behov.
 
Derfor slår Mini Trans nu dørene op til fem nye lagerhoteller, hvor der kan bookes lagerplads helt ned til en palle i et døgn og op til 5.000 paller, så længe der er behov. Det er let at booke, og Mini Trans henter og bringer på alle hverdage mellem kl. 09.00 og 16.00.
 
Lagerhotellerne er moderne, effektive og tyverisikrede og er– foruden det nuværende i Glostrup –placeret i Farum, Helsingør, Herfølge, Hvidovre og København S. Men der er mere endnu. For jævnfør Mini Trans’ driftsdirektør, Birger Larsen, er der flere lagerhoteller på vej.
 
Ring 42424242 for yderligere information om pris og skræddersyede løsninger.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mini Trans A/S

Produktionsvej 28
2600 Glostrup
Danmark
Mini Trans A/S

Send til en kollega

0.094