23948sdkhjf

DAV NORDIC leverer master til Hovedstadens letbaneprojekt

| Medlemsnyhed | Indrykket af DAV NORDIC A/S

Hovedstadens Letbane er for alvor gået i gang med at opføre den kommende letbane. DAV NORDIC A/S har leveret de første MILEWIDE belysnings- og signalmaster til Ørsted.

Letbanen skal stå klar i 2025 og køre mellem Lyngby og Ishøj. Den skal binde 6 S-togslinjer sammen på tværs af hovedstaden. I Glostrup skal der opføres et kontrol- og vedligeholdelsescenter, hvor letbanen skal styres, rengøres og vedligeholdes fra. Til dette og andre forberedende arbejder har DAV NORDIC leveret belysnings- og signalmaster fra MILEWIDE serien.
 
Hovedstadens Letbane
 
Hovedstadens Letbane er et samarbejde imellem Region Hovedstaden og 11 kommuner - Ishøj, Vallensbæk, Hvidovre, Albertslund, Brøndby, Rødovre, Høje-Taastrup, Herlev, Gladsaxe, Glostrup og Lyngby-Taarbæk. Letbanen er den første af sin art på Sjælland, og den skal løfte den kollektive trafik på tværs af Region Hovedstaden.

DAV NORDIC A/S - ny masteafdeling

DAV NORDIC A/S er det tidligere Dansk Autoværn, som den 1. april 2019 ændrede navn.
Virksomheden opkøbte den 1. maj 2019 masteafdelingen af Priess A/S og fusionerede med søsterselskabet MILEWIDE A/S. Det har tilført DAV NORDIC en stor masteafdeling og en endnu større pallette af produkter. DAV NORDIC har nu 4 forretningsområder – Sikkerhed på vejene, støjreducerende løsninger, stål til byggeriet og master. Derforuden har virksomheden en stor montageafdeling, der bl.a. vedligeholder 80% af de danske veje.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DAV NORDIC A/S

Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Danmark
DAV NORDIC A/S

Send til en kollega

0.078