23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vær med til at fejre, at Jesper Nicolaisen og Robert Mayer begge fylder rundt

Onsdag den 26. juni 2019 inviterer Skou Gruppen til reception. Anledningen er, at partner og salgschef i Skou Gruppen, Jesper Nicolaisen, og partner og direktør i SG Totalentreprise, Robert Mayer, begge runder et skarpt hjørne.

Jesper Nicolaisen fylder 40 år den 10. juni, og Robert Mayer bliver 50 år den 27. juni. Det ønsker vi at fejre med en fælles reception onsdag den 26. juni 2019 fra kl. 13-16 på Kærvej 34 i Hørsholm. Og du er inviteret.

Fra tømrersvend til partner i Skou Gruppen
Det var ikke til at forudse, at Jesper Nicolaisen ville ende som partner i Skou Gruppen, da han i 8. klasse var i praktik hos tømrerfirmaet Jens Venø Nielsen. Et firma, som i 2005 blev en del af Skou Gruppen.

Jesper Nicolaisen kom til Skou Gruppen i 2002, hvor han arbejdede et par år som tømrersvend. Siden har han fået mere og mere ansvar. Først som formand og herefter som byggeleder. I 2014 skiftede han byggepladsen og splinterne ud med et skrivebord på kontoret i Hørsholm og en titel som salgschef og partner i Skou Gruppen.

”Jeg er rigtig glad for at have været med på Skou Gruppens rejse fra et lille tømrerfirma til en stor og veldreven entreprenørvirksomhed. Skou Gruppen har altid været en god arbejdsplads med en fin kultur og et godt kammeratskab mellem svende, byggeledere og ledelse. Jeg glæder mig til at være med til at fortsætte den gode og sunde vækst og udvikle firmaet i de næste mange år,” siger Jesper Nicolaisen.

SG Totalentreprise var en god beslutning
I starten af februar 2017 etablerede Skou Gruppen det selvstændige datterselskab, SG Totalentreprise, der varetager totalentrepriser på bar mark for private og offentlige udbydere.

I spidsen står Robert Mayer. Han er i dag partner og direktør i SG Totalentreprise, men startede som konsulent i Skou Gruppen i efteråret 2016 med mere end 20 års erfaring fra byggebranchen i rygsækken.

Og der er ikke kun grund til at fejre, at Robert Mayer fylder 50 år i juni. Det går nemlig også rigtig godt i SG Totalentreprise. Selskabets to regnskaber vidner nemlig om, at det var en god beslutning at skabe nyopførte kvalitetsbyggerier i totalentrepriser.

”Vi har indtil nu på et år og otte måneders regnskab skabt en omsætning på 56 millioner kroner og et resultat før skat på 10 millioner. Omsætning er ikke et mål i sig selv, men det er god indtjening, der driver værket. Jeg forventer, at vi i regnskabsåret 2019/2020 for SG Totalentreprise runder de 100 millioner kroner i omsætning med minimum 10 procent i dækningsbidrag,” siger Robert Mayer.

SG Totalentreprise har i sin korte levetid blandt andet stået bag opførelsen af en ny børneinstitution i Farum Nordby, Allerød Musikskole og Nansensgade 57. For privat bygherre er SG Totalentreprise netop nu i gang med at opføre en ny bebyggelse på Bernhard Bangs Allé 17, hvor der skal etableres 46 seniorboliger, og flere boligprojekter er undervejs.

Kom til 40 og 50-års fødselsdag
Jesper Nicolaisen og Robert Mayer håber på, at så mange som muligt vil lægge vejen forbi onsdag den 26. juni, hvor de to runde fødselsdage fejres.

”Vi glæder os til at samle alle vores kunder, samarbejdspartnere, kolleger, venner, familiemedlemmer og gode venner af huset i festlige rammer. Det er bare at dukke op mellem kl. 13 og 16, og så vil der blive serveret lidt lækkert at spise og drikke,” siger Jesper Nicolaisen og Robert Mayer.

Skou Gruppen A/S
Kærvej 34
2970 Hørsholm
Hørsholm Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26654653
P nummer: 1002020845

Kontaktperson

Jesper Nicolaisen
Salgschef, partner
+45 28960002 jni@skougruppen.dk

Send til en kollega

0.047