23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alfix inviteret som indlægsholder af Dansk Svømmebadsteknisk Forening

Dansk Svømmebadsteknisk Forening afholdt torsdag d. 13.6 temamøde med fokus på vandkvalitet i Kolding. Alfix var på scenen med efterspurgt indlæg for de 60 deltagere.

Carsten Schultz og Frank Pingel fra Alfix havde et indlæg med fokus på forenkling og præcisering af vandkemiske beregningsmetoder, der danner grundlag for evalueringen af bassinvandets aggressivitet. Den nye model, baseret på Alfix´s mangeårige erfaringer med bassiner, skal gøre det nemmere for projekterende at vælge de rigtige materialer til klæbning og fugning af keramiske fliser i bassiner.

En stor tak til arrangørerne for invitationen og til de mange deltagere for engagementet. Alfix har i mere end 40 år leveret bassinsystemer til Danmark, Sverige og Norge, og det glæder os meget, at vi stadig anses som en ansvarlig leverandør til de ofte krævende bassin-projekter i ind- og udland.

Interesserede i Alfix temaet er velkomne til at kontakte Carsten Schultz på cs@alfix.dk. Man kan også læse mere om Kolding virksomhedens kompetencer på bassinområdet her: Alfix bassin systemer

Fotos: Dansk Svømmebadsteknisk Forening. På billedet ses Carsten Schultz (teknisk leder) og Frank Pingel (leder - R&D) - begge fra Alfix.

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815
P nummer: 1002490974

Kontaktperson

ABT
Anders Bertelsen Toft
Marketing projektleder
abt@alfix.dk

Send til en kollega

0.078