23948sdkhjf

Bisca har udvidet sit grønne ansvar med Kosan BioMix

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kosan Gas a/s

Bisca A/S er virksomheden bag blandt andet Karen Volfs kendte kagesortiment. Med stor omtanke for miljøet og fokus på grøn energi har virksomheden valgt Kosan BioMix.

Med stor omtanke for miljøet og fokus på grøn energi valgte Bisca A/S Kosan BioMix. På den måde har virksomheden reduceret sin CO2-udledning med 437 tons.

Biscas store bageri på fabrikken i Stege er certificeret efter de højeste kvalitetskrav i henhold til internationale standarder indenfor fødevaresikkerhed og kvalitet. Bisca var derfor straks interesserede, da Kosan Gas introducerede Kosan BioMix, der er udvundet af genanvendelige råvarer som madrester og vegetabilske olier og skåner miljøet for op til 95% af den CO2, der ville være udledt ved produktion af samme mængde fossilt LPG. 

– Vi har stort fokus på at reducere vores CO2-udledning så meget som overhovedet muligt, så derfor var Kosan BioMix et oplagt valg for os. Med den mængde, vi foreløbig har købt, skåner vi miljøet for 437 tons CO2, og det er vi rigtig godt tilfredse med, siger Tina Møller som er marketing- og innovationsdirektør hos Bisca.

Kontakt Kosan Gas, hvis du vil vide, hvor meget jeres virksomhed kan spare ved at skifte til LPG. Vi gennemgår jeres eksisterende kedelanlæg - og giver et bud på de miljømæssige og økonomiske gevinster ved at skifte fra olie til LPG i jeres virksomhed.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kosan Gas a/s

Hasselager Centervej 19-21
8260 Viby J
Danmark
Kosan Gas a/s

Send til en kollega

0.109