23948sdkhjf

Lindab leverer porte til 15.000 m2 svensk byggeprojekt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lindab A/S

Lindab leverer 32 porte til Gøteborgs kommunes nye forvaltning

I efteråret 2019 rykker over 400 medarbejdere fra Gøteborg Kommunes Kretslopp och Vatten-forvaltning ind i en nyopført bygning. Forvaltningen er ansvarlig for vandforsyning, afløbshåndtering samt indsamling og genanvendelse af husholdningsaffald i Sveriges 2. største by. I dag er forvaltningens medarbejdere spredt ud på 7 lokaliteter i Gøteborg, og det nye 15.000 m2 byggeri samler hovedparten af forvaltningens medarbejdere.

Porten til effektiv affaldshåndtering 

Lindab leverer 32 specialdesignede porte til projektet og de skræddersyede porte skal både anvendes til garagebygninger, lagerbygninger og værkstedsbygninger. Specialdesignet sikrer både, at Lindabs porte decideret er udviklet til at imødekomme forvaltningens specifikke behov, men specialdesignet betyder også at portene indgår naturligt i det arkitektoniske udtryk, ligesom de også er et driftsikkert samt vedligeholdelsesvenligt valg. De specialfremstillede porte er udviklet i tæt dialog mellem Lindab og port-montørfirmaet UK Portservice AB, der har skræddersyet portene til byggeriet.

André Linder fra UK Portservice AB fremhæver, at Lindab porte er udviklet med henblik på effektiv montage, hvilket har en positiv indflydelse på den samlede byggesum. ”I tæt samarbejde med Lindab har vi specialudviklet de 32 porte til byggeriet. Samarbejdet med Lindab har ført til unikke og specialdesignede løsninger, der er udviklet, så forvaltningens medarbejdere nemt kan udføre deres arbejde. Derudover er portene nemme at montere, hvilket er lig en økonomisk gevinst for bygherren, da der spares på ressourcerne til denne del af opførelsen. Da Lindab porte derudover har en lang holdbarhed er det også et fornuftigt valg ud fra en totaløkonomisk betragtning,” udtaler André Linder.

Anders Nilsson, arkitekt og medejer hos Liljewall, fortæller om baggrunden for at vælge Lindab Porte: ”Vi valgte Lindabs porte til projektet, da de med deres høje andel af glas skaber et behageligt arbejdsmiljø i bygningen og giver et godt overblik over, hvad der foregår i de udendørs lastgårde. Da portene også fungerer som vinduer, resulterer de i en god totaløkonomi for hele bygningen. Det har også været vigtigt, at Lindab har skræddersyet deres løsninger, så de tilpasser sig det overordnede arkitektoniske udtryk, ligesom det er afgørende, at de kan modstå den hårde håndtering, der finder sted, når kommunens renovationskøretøjer skal ind og ud af garagen eller på værksted for service og vedligehold.”

Alex Løkkegaard, produktchef hos Lindab, supplerer ”Hos Lindab tænker vi grønt og samler alle vores tiltag til en mere bæredygtig byggebranche under paraplyen Good Thinking, som også omfatter en cradle to grave EPD. Udover at vi anvender vedvarende, grøn energi i produktionen, anvender vi ligeledes stål, der har en lang levetid og kan genanvendes et uendeligt antal gange, uden at dets egenskaber går tabt. Vores porte er skabt til at holde i mange år, og selv når de har udtjent deres funktion, slutter deres rejse ikke, da portene er 98% genanvendelige og hermed indgår naturligt i cirkulær økonomi. Da en til stadighed større del af forvaltningens affaldsindsamling fokuserer på genanvendelse, er Lindab porte et oplagt match til det nye hovedsæde.”

Liljewall er arkitekter, Higab projekterer og opfører, UK Portservice AB leverer og monterer Lindab portene, mens Kretslopp og Vatten er bygherre.

Læs mere om Lindab Porte her >> www.lindabporte.dk 

Læs mere om projektet på Liljewalls hjemmeside www.liljewall.se/kretslopp-vatten eller på Higabs hjemmeside www.higab.se/projekt/samlokalisering-kretslopp-och-vatten


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lindab A/S

Langkær 20
6100 Haderslev
Danmark
Lindab A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.152