23948sdkhjf

Tørke eller skybrud?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elmodan Elektro A/S

Sommeren er uforudsigelig skal vi have tørke som sidste år, eller skybrud som vi allerede har oplevet i juni måned. Det er svært at sige. Men uanset hvad er det vigtigt at være forberedt!

Elmodan har alt materiel til håndtering af vand. Hvad enten det er pumper til at flytte vandet eller vandkanoner til at holde styr på støvet i luften. 

Skybrud:

Elmodan har samlet en pakke med materiel, som er godt at have stående klar til, hvis der pludseligt skulle komme ekstremt meget vand. Elmodans anbefalede skybrudspakke består af pumper i forskellige størrelser, generatorer også i flere størrelser og forskelligt pumpetilbehør fx en pumpeflåde og en slangeopruller. Vi har samlet de mest oplagte produkter, men vi sammensætter din pakke efter dit behov. 

Tørke:

Elmodan er forhandler af Generac Mobile Products, og selvom det italiensk-amerikanske selskab egentlig er bedst kendt for deres lystårne, så producerer de også en række solide robuste vandkanoner – de såkaldte Dust Fighters.

Dust Fighters er den ideelle løsning til at holde styr på støvet på fx byggepladsen, festivalpladsen, på genbrugsstationen, i nedrivningsarbejdet eller i en grusgrav.

Dust Fighters produceres i en hele serie af forskellige størrelser, til forskellige opgaver, og strækker sig fra den lille DF Mini med en rækkevidde på 8 meter til et monstrum af en maskine – DF 110000 – der kan spraye helt op til 120 meter.

Se alle produkter på www.elmodan.dk

Kontakt Elmodan og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Kontakt os på tlf. 70 23 20 07 eller mail info@elmodan.dk. Vi sidder klar til at rådgive dig og finde den bedste løsning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elmodan Elektro A/S

Baldersbækvej 19-21
2635 Ishøj
Danmark
Elmodan Elektro A/S

Send til en kollega

0.144