23948sdkhjf

Mobil aircondition med WIFI og naturligt kølemiddel

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aircold Køleanlæg

Transportabel og hurtig køling med miljøvenligt kølemiddel

Vil du gerne have hurtig og nem køling, som samtidig tilgodeser miljøet? 

MILO WIFI med det naturlige kølemiddel propan garanterer at du altid er sikret et optimalt og frisk indeklima, trods varmen udenfor. Aircold mobil aircondition er nem og hurtig køling, som ingen installation kræver. Aircold's mobile anlæg tilsluttes blot 230V stikkontakt og er derefter klar til drift. 

MILO WIFI er transportabelt aircondition med hjul under enheden hvilket betyder at anlægget fra flyttes rundt hvorend der er behov for at sænke rumtemperaturen. MILO WIFI kan både, køle, opvarme og rense luften og har yderlige integreret WIFI, som gør at enheden kan betjenes via smartphone. 

MILO WIFI har en køleeffekt på 3500W og kan køle rum i størrelsen op til 35m2. Enheden er et mobilt plug & play aircondition anlæg, som ingen installation kræver. Anlægget tilsluttes blot 230V stikkontakt og er derefter straks klar til drift.

På bagsiden af anlægget er der en fleksibel aftræksslange. Via denne slange sendes varmen bort. På bagsiden af anlægget er der en fleksibel aftræksslange. Via denne slange sendes varmen bort. Slangen sættes f.eks. i klemme i et vindue eller føres ud gennem et hul i væggen. Kondensvand sendes fordampet ud med udblæsningsluft og skal ikke tappes af i en beholder, som på billigere modeller.

Køb MILO WIFI på www.shop.aircold.dk

Ved bestillig via webshoppen er der altid garanteret levering inden for 1-2 arbejdsdage samt fri fragt.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aircold Køleanlæg

Vissevej 95A
9210 Aalborg SØ
Danmark
Aircold Køleanlæg

Send til en kollega

0.218