23948sdkhjf

Udendørs elevator nedtagning & nyopsætning på 1 dag!

| Medlemsnyhed | Indrykket af HYDRO-CON Elevator A/S

Vi bliver jævnligt forespurgt at udskifte eksisterende udendørs elevatorer fra andre leverandører med et HYDRO-CON anlæg, da vores produkter er kendetegnet ved at være modstandsdygtige overfor det hårde Skandinaviske klima og dets langelevetid.

Udskifting af udendørs elevator i Juelsminde

HYDRO-CON A/S blev kontaktet af en boligforening i Juelsminde, omkring deres eksisterende udendørs elevator. De havde fået den installeret for knap 5 år siden og haft utallige problemer med at den var ustabil og begyndt og tærre hvilket resulterede i driftstop. Af samme årsag var de på markedet efter en ny løsning.

Som totalleverandør kunne vi tilbyde ekstra god rabat på en samlet projektering hvor vi tog os af det hele, fra nedtagning, miljørigtig skrotning, produktion af det nye anlæg, transport, indkraning  samt installering.

Vi klarede nedtagning og ny opsætning på blot en arbejdsdag med minimal gene for beboene. 

HYDRO-CON som oplagt totalleverandør  

HYDRO-CON er Danmarks eneste totalleverandør indenfor elevatorer, da vi er landets eneste producent. Som dansk producent  kender vi forudsætningerne som de udendørs produkter skal kunne modstå. Derfor er vores udendørs produkter kendetegnet ved deres udholdenhed i det til tider hårde Skandinaviske klima, høje kvalitet, og lange levetid. Vi installerede de første udendørs anlæg for mere end 25 år siden, og de køre endnu.

Desuden produceres alle vores elevatorer i egen selvbærende skakt, hvilket gør dem særligt velegnet som "drop & go" løsning der ikke kræver store tilspasninger af omgivelserne. Det fulde pre-testet anlæg kan blot kranes ind og fæstnes og idriftsættes af vores dygtige møntører. 

På denne måde kan nedtagning, udskiftning, og idriftsættelse af en ny udendørs elevator blive klaret på blot 1 dag! 

Læs den fulde artikel nedtagning, udskiftning og nyopsætning her.

 Kontakt os omkring udskiftning af elevatorer eller trappelifte

Står du med en elevator eller trappelift som skal udskiftes - så kontakt os. Vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak omkring dit projekt og hvilke løsningsmuligheder der er.

HYDRO-CON har indgående kendskab til elevatorer og trappelifte efter mange år i branchen, samt aktiv deltagelse i Elevator Brancheforeningen. Vi er ikke kun eksperter på vores egne producerede anlæg, og er heller ikke blege for at anbefale en kollega i branchen hvis vi mener at deres produkt bedre matcher dit projekt.

Om relevant så kontakt os, og vi med glæde arrangere en besigtigelse af dit anlæg eller montagestedet således at vi under de bedste forudsætninger kan rådgive dig. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
HYDRO-CON Elevator A/S

Stæremosen 70
3250 Gilleleje
Danmark
HYDRO-CON Elevator A/S

Billeder & videoer

Elevator anlæg som skal nedtages | HYDRO-CON Elevator A/SElevator anlæg som nedtages med kran | HYDRO-CON Elevator A/SNedtaget elevator og den som skal nyopsætes | HYDRO-CON Elevator A/SNyopsat HYDRO-CON udendørs elevator | HYDRO-CON Elevator A/SMontage af nyt elevator anlæg | HYDRO-CON Elevator A/S

Send til en kollega

0.109