23948sdkhjf

VVS-grossist investerer i fremtidig arbejdskraft

| Medlemsnyhed | Indrykket af Brødrene Dahl A/S

Elever spiller en central rolle i Brødrene Dahls udviklingsstrategi, da grossisten vil være selvforsynende med nye medarbejdere. Sidste år blev samtlige færdiguddannede elever således ansat.

Der er travlhed i HR-afdelingen hos Brødrene Dahl. Et nyt hold elever skal starte uddannelse i virksomheden til september og kandidaterne skal findes. Samtidig skal der findes job til de elever, der bliver færdige – et logistisk puslespil, som for Brødrene Dahl kræver både tid og ressourcer.

”Brødrene Dahl har igennem mange år investeret i at uddanne elever. Udover at det er vores samfundspligt at være med til at uddanne fremtidens unge, anser vi ligeledes vores elever som talenter, som skal være med til at sikre, at vi har veluddannet arbejdskraft for fremtiden.” Fortæller HR-udviklingskonsulent Cecilie Brovall. 

Brødrene Dahl har gennem mange år investeret i at uddanne elever. Virksomheden har i øjeblikket 31 elever ansat og ansætter yderligere 14 den 1. september, som skal gennemgå den toårige uddannelse. For grossisten er eleverne livsnerven til at besætte ledige stillinger i Brødrene Dahl og tilsikrer, at virksomheden har adgang til veluddannet arbejdskraft i en tid, hvor der er knaphed på ledige hænder.

”Vores mål er, at vi skal være selvforsynende med arbejdskraft til at besætte ledige stillinger i Brødrene Dahl. Det kræver selvfølgelig noget at uddanne elever, men som virksomhed får vi også meget igen. Mange medarbejdere og ledere i Brødrene Dahl er startet som elever i virksomheden, og vores elever udgør derfor en helt essentiel kerne i virksomheden.” Fortæller Cecilie Brovall.

- MKR


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Brødrene Dahl A/S

Park Allé 370
2605 Brøndby
Danmark
Brødrene Dahl A/S

Send til en kollega

0.14