23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danske hoteller imødekommer udenlandske gæsters toiletbehov

Flere danske hoteller vælger nu at imødekomme udenlandske gæsters toiletvaner ved at skifte de velkendte, klassiske toiletter ud med douchetoiletter med lugtudsugning og mulighed for at blive vasket efter toiletbesøg med en blid vandstråle.

I disse år opgraderer danske hoteller på sanitetsfronten. Senest har det nye hotel og showroom The Audo i Nordhavn installeret douchetoiletter på samtlige etager.

Men det er ikke kun ny-opførte hoteller, der hopper med på den seneste toilettrend. Ruths Hotel i Skagen har i mere end 100 år tilbudt turister afslapning og velvære i ikoniske omgivelser på toppen af Danmark.

Sidste efterår besluttede hotellets direktør Peter Christian Bühlmann Jensen, at det var på tide at opgradere hotellets gourmetrestaurants toiletter:

”Vi fokuserer så meget på høj kvalitet alle steder på hotellet, så jeg tænkte, at det var på tide at vi fik bundet sløjfe på den røde tråd og opgraderet vores toiletter,” siger han.

I dag har Ruths Hotel tre douchetoiletter fra Geberit, og med bl.a douchefunktion og lugtudsugning – to AquaClean Mera i gourmetrestauranten og et AquaClean Sela på et nyt prøveværelse, der er showcase til hotellets kommende renovering og modernisering.

”Vi får rigtig mange positive tilbagemeldinger. De udenlandske gæster fra især Asien er også meget glade for douchefunktionen, som de kender hjemmefra. På hotelværelset er lyset under toilettet, der viser vej til toilettet i mørke, en stor fordel for dem, der skal op om natten. Jeg tror, douchetoilettet er en trend, der de kommende år også vil blive mere udbredt i Danmark,” siger Peter Christian Bülmann Jensen.

Han fortæller desuden, at hotellet har planer om, at der med renoveringen i december skal installeres douchetoiletter på alle hotellets værelser.

Ruths Hotel er langt fra alene om at tage den nye toilettrend til sig. Også på hotel D’Angleterre, Hotel Vejlefjord, Kurhotel Skodsborg, Hvidbjerg Strand og senest det nye hotel og showroom The Audo i Nordhavn har Geberit installeret douchetoiletter:

”Rigtig mange udenlandske gæster forventer, at de kan bevare den hygiejnestandard, de kender fra douchetoilettet i deres hjemland. Og selvom douchetoilettet stadig er nyt for mange danskere, så er de så småt også begyndt at vænne sig til det. De to elementer tilsammen, har man fået øjnene op for i den danske hotel- og restaurationsbranche,” siger Per Holleufer, produktchef i Geberit.

Geberit var den første sanitetsvirksomhed til at sælge douchetoiletter i Danmark. Efter et længere tilløb er der nu, ifølge Per Holleufer, for alvor ved at komme gang i salget af douchetoiletter herhjemme.

For yderligere information, kontakt:
Nina Slothuus Nielsen, Marketingchef i Geberit på telefon +45 24 44 34 93 eller nina.slothuus@geberit.com

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75149115
P nummer: 1002451224

Kontaktperson

Karin Busk Thygesen
Marketingkoordinator
+45 24944581 karin.buskthygesen@geberit.com

Send til en kollega

0.062