23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udfordrende opgave til Geberit på Nordens største hotel

Over 3500 meter forsyningsrør fordelt på ni etager i to tårne skal forbindes i et samlingspunkt på Nordens største hotel, CABINN Copenhagen. En opgave, der krævede tæt samarbejde mellem bygherre, installatør og leverandør.

Det var langt fra en simpel opgave, der ventede VVS-installatørerne på Nordens største hotel. Med flere end 1200 værelser fordelt på 21.000 kvadratmeter er CABINN Copenhagen Nordens største hotel.

Flere end 1200 stk. Geberit Omega cisterner og betjeningsplader, 3500 meter forsyningsrør og 2000 meter afløbsrør er blevet installeret efter nøje planlægning. Hotellet på Kalvebod Brygge i København er delt i to separate tårne, men alle rør er samlet ét sted – i bunden af tårn A. En stor og udfordrende opgave for de mange fagfolk på opgaven: 

”Rørsamlingerne krævede rådgivning og inputs fra de mange involverede, sådan at vi kunne sikre, at ét rør ikke kom i vejen for det andet. Det krævede først og fremmest grundig kommunikation og stor professionalisme fra alle involverede,” forklarer Antonio Fernandes, overmontør hos G.V.S. Teknik og ansvarlig for VVS-entreprisen på CABINN Copenhagen. 

En af dem var Geberit, som har leveret lyddæmpende afløbsrør, forsyningsrør, cisterner og betjeningsplader til hele hotellet.

”Jeg havde blandt andet ugentlige møder med min kontakt hos Geberit, som var en stor hjælp i planlægningen af den komplicerede opgave, som bragte os hurtigere i mål,” siger Antonio Fernandes. 

Optimal pladsudnyttelse gjorde opgaven kompleks
CABINN Copenhagen er inspireret af skibskahytter for optimal udnyttelse af plads. Ifølge Antonio Fernandes forudsatte opgaven mange timers forarbejde for at sikre, at de forskellige faggrupper kunne udføre deres arbejde uden at komme i vejen for hinanden.

”Vi har samarbejdet med Geberit siden det første CABINN-hotel i Danmark. For det første på grund af produkternes kvalitet. Mepla forsyningsrørene har et enormt simpelt samlingssystem, som jeg let kan lære mine folk. Derudover er rørene lavet af tre lag, to af plastik og et midterlag af aluminium, der er meget let. Det havde gjort opgaven både fysisk hårdere og mere tidskrævende, hvis vi skulle arbejde med galvaniserede stålrør med gevind-samlinger,” fortæller Antonio Fernandes og fortsætter:

”For det andet var det en kæmpe fordel at have entreprisen samlet hos en leverandør. Det gjorde det let at få besvaret spørgsmål, skaffe specialværktøj værktøj og få den nødvendige rådgivning og sparring i løbet af processen.”   

Det syv etager høje og 1226 værelser store hotel CABINN Copenhagen åbnede dørene for de første gæster i Tårn A i august måned for cirka 500 gæster og samtlige værelser forventes klar til gæster i slutningen af 2019.

For yderligere information, kontakt:
Karin Busk Tygesen, marketingkoordinator i Geberit på telefon +45 24 94 45 81 eller karin.buskthygesen@geberit.com

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75149115
P nummer: 1002451224

Kontaktperson

Karin Busk Thygesen
Marketingkoordinator
+45 24944581 karin.buskthygesen@geberit.com

Send til en kollega

0.062