23948sdkhjf

Udvikling og optimering sikrer kvaliteten i bearbejdningsafdelingen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hedema A/S

Søren startede som industritekniker, men blev hurtigt værkfører for spåntagningsafdelingen. Udvikling af bearbejdningsafdelingen og forretningen generelt er et fokusområde for Søren, som gerne vil levere høj kvalitet til tiden.

Søren Hjort Poulsen er arbejdende værkfører hos Hedema og har været det siden 2012. Han startede som industritekniker, men blev hurtigt værkfører for spåntagningsafdelingen, som han har udviklet lige siden:

”Da jeg startede i afdelingen, var vi fem mand, og i dag er vi 15 i afdelingen, så udviklingen går den rigtige vej. Jeg har et højt ambitionsniveau, så vi er ikke færdige med at udvikle afdelingen. Tværtimod. Jeg har et motto, der hedder ”der er kun én vej, og det er fremad”, og det arbejder jeg efter hver dag. ”

Udvikling af bearbejdningsafdelingen og forretningen generelt er et stort fokusområde for Søren:

”Vi har skaleret meget op i vores afdeling og har købt en maskine mere om året de seneste år, så vi kan lave et godt stykke arbejde for vores kunder og samtidig udvikle afdelingen endnu mere. Hver gang vi køber en maskine mere, følger der 1,5-2 mand med. Det er en god udvikling, men vi kan godt gøre det endnu bedre.”

Formålet med udvikling og optimering af afdelingen har et overordnet formål for Søren: at levere høj kvalitet til tiden:

”Målet er altid at få tingene bedst og hurtigst muligt ud til kunden. Tingene skal være i orden, men vi er også så dygtige efterhånden, at vi kan levere inden for en god tidsramme. Det ved kunderne godt, og vi er kendt for at kunne levere både godt og hurtigt. Men det er altid kvalitet før levering. Det nytter ikke noget, at vi leverer produkterne hurtigt, hvis de ikke er i orden. Så hellere levere noget en halv dag for sent, så vi kan sørge for, at leveringen er helt i top,” afslutter han.

Vil du vide mere om spåntagning? Så læs her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hedema A/S

Vejlevej 158
8700 Horsens
Danmark
Hedema A/S

Send til en kollega

0.109