23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny GROHE Sense App tager vandsikkerhed i hjemmet til et nyt niveau

Den nye GROHE Sense app giver brugerne mulighed for at overvåge vandsituationen i hjemmet lige meget hvor de er eller hvornår, hvilket giver den maksimale følelse af sikkerhed.

Med gennemskueligheden af Sense appen tager GROHE vandsikkerhed i hjemmet til et nyt niveau, og tilbyder overblik over vandforbrug, omkostninger og vigtigst af alt – lækager og utætheder i vandrørene. Det giver ikke kun fuld kontrol over hjemmet, men tilbyder også muligheden for at tilpasse forbrugsmønstre, så vandet bruges mere bevidst.

GROHE danner rammen om fremtiden for vandsikkerhed

Udover den nye Sense app, består GROHEs vandsikkershedssystem af vandafbryderen GROHE Sense Guard som installeres på hovedvandrøret og registrerer tryk og gennemløb. Hvis den registrerer uregelmæssigheder, modtager ejeren en notifikation via appen, eller vandet lukkes for at mindske sandsynligheden for væsentlige skader.

Derudover består vandsikkerhedssystemet også af vandalarmen GROHE Sense, der registrerer lækkende vand, måler temperatur og luftfugtighed, samt advarer dig via appen, når målingerne er unormalt høje eller lave.

Med det intelligente vandsikkerhedssystem har GROHE etableret sig som en drivende kraft af den digitale transformation indenfor sanitetsindustrien. Ved at samarbejde med partnere på tværs af brancher, såsom forsikringsselskaber, boligselskaber og udbydere af sikkerhedsteknologier, har det globale brand skabt en vandsikkerhedsplatform til at bekæmpe vandskader.

Funktioner i Sense appen
Overblik over alle dine GROHE vandsikkerhedsprodukter, deres nuværende status, målt data, vandforbrug og notifikation-historik. Har du produkter i flere rum eller huse kan disse målinger også vises.
Automatiske notifikationer fra GROHE Sense Guard og GROHE Sense leveres direkte til telefonen, så du kan reagere hurtigt og forhindre en mulig vandskade i hjemmet. Vigtige alarmer kan også modtages på mail og sendes til flere nødkontakter.
Overblik over totalt vandforbrug per dag, uge eller år, samt omkostningerne ved forbruget[1]. Som en betatest kan estimater på varmt vand og omkostninger ved opvarmning af vand også laves. I appens indstillinger kan du justere alle målinger såsom omkostninger per liter, type af opvarmning eller opvarmningsomkostninger for at personliggøre dine data.

 

Læs mere om den nye GROHE Sense app her

Grohe A/S
Ved Stigbordene 32, 2th
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK52503310
P nummer: 1001987849

Send til en kollega

0.062