23948sdkhjf

BS FALSEN 2009 implementeres i Vonsild Skole

| Medlemsnyhed | Indrykket af BS Byggeservice ApS

Vonsild Skole skal have implementeret BS FALSEN 2009 - i samarbejde med Entreprenør Anton Knudsen

Vonsild Skole skal udvides sammen med Specialcenteret. Tilsammen skal de understøtte behovet for kreativitet, innovation, samarbejde og kommunikation. 

”Jeg synes, det nye byggeri i høj grad sætter en ny standard for skolebyggeri. En standard der er visionær og peger fremad mod fremtidens skole. En skole, der får mulighederne for i den grad at leve op til skolereformens intentioner”, udtaler Skoleleder Peter Nordby, som har siddet med i bedømmelsesudvalget, og glæder sig over den valgte løsning. (http://rubowarkitekter.dk/?projekter=vonsild-skole&rubowtax=1798)

BS FALSEN 2009 skal monteres i skolens nye bygninger. Montagearbejdet begyndte tilbage i uge 33, hvor i alt 600 løbende meter pladefals skal leveres og monteres til projektet.

Et godt samarbejde med Anton Knudsen har resluteret i at der ikke har være nogle større udfordringer eller forsinkelser ved montagen af BS FALSEN 2009. I uge 39 skal de sidste false monteres samt det sidste finish arbejde skal udføres.

Hos BS FALSE - MONTAGE er vi stolte af endnu engang at kunne aflevere et kvalitetsprodukt til endnu et kvalitetesprojekt.

Vi takker Anton Knudsen for et godt samarbejde.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BS Byggeservice ApS

Malskærvej 3 Ørting
8300 Odder
Danmark
BS Byggeservice ApS

Send til en kollega

0.11