23948sdkhjf

Video dørtelefon med farvemonitor i BOECK HANSEN HUSENE- Ålborg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Freund Elektronik A/S

Video dørtelefon med farvemonitor giver ekstra dørsikkerhed i Boeck Hansen Husene i Ålborg

Boeck Hansen Husene i Ålborg består af to byhuse i moderne fortolkninger med fem etager og 80 lejelejligheder. Byggeriet er opført i højkvalitetsmaterialer valgt ud fra mindst miljøbelastning samt mindst vedligeholdelsesbehov.

Bygherren valgte en dørstation til bygningen der opfylder deres behov mht. kvalitet og beboersikkerhed. Freund Elektronik A/S leverede Fermax Video dørtelefon fra Skyline serien og Veo farvemonitore til lejlighederne.

Dørtelefoni

SKYLINE fra Fermax er den eneste dørstation, der opfylder alle moderne behov. Den integrerer video dørtelefon, adgangskontrol og informationsdisplays i samme enhed.

SKYLINE er opbygget i moduler og består af 28 forskellige dele: 8 rammer i forskellige størrelser, audio-video moduler, tastemoduler, digitale moduler, adgangskontrollæsere, informationsmoduler og andet tilbehør. De indeholder de mest avancerede teknologier og funktionaliteter, som f.eks. den nye informationsskærm eller fingeraftrykslæser. Modulerne er indbyrdes kompatible og forbundet i et “smart system” der gør reparation og rengøring lettere, og gør det simpelt at indsætte nye moduler som det påkræves.

Produktmaterialerne er i  anodizeret aluminiumsprofil. Taster og forstærkninger er i forkromet zamak, polykarbonat i transparente dele, opbygget i rustfrit stål som vælges på grund af deres skønhed og maksimale modstandsdygtighed mod dårligt vejr.

SKYLINE serien er let at tilpasse efter antallet af lejligheder i bygningen og det nødvendige tilbehør, og fås i to modulstørrelser V og W (W er dobbelt så stor som V).

Modulerne klipses nemt på plads i rammerne, og specielle tætninger forhindrer vand og snavs i at trænge ind. Man forbinder så det forskellige moduler med hinanden når dørstationen er samlet.

Det endelige resultat er en kompakt og robust enhed, nøjagtig som en ud-i-et dørstation (IP43 IK7). Tastekontakterne og de digitale kodemoduler er vandtætte, hvilket sikrer deres funktion og driftsikkerhed. Laboratorieforsøg dokumenterer, at de kan modstå 100.000 tryk på 48 timer.

Video dørtelefon med Farvemonitor VEO 4,3″

VEO monitor er fremstillet i slagfast ABS plast. Den har tekstureret finish for nem rengøring og ultraviolet beskyttelse for at bevare farven under direkte sollys.
Den har en 4,3” farve TFT skærm, og røret indeholder en magnet som sikrer at det bliver sat korrekt på plads efter brug. VEO monitoren blev valgt til projektet grundet dets balancerede design med rene linjer som originalt, moderne og minimalistisk integrerer monitoren i det nutidige boligdesign som findes i de nye lejligheder i Boeck Hansen Husene. Derudover får man den nye funktion Photocaller, så man kan se hvem der ringer på, og hvornår de har været forbi.

Frembygget monitor.
• Panoramisk 4,3” 16:9 farveskærm.
• 4 mekaniske taster til basisfunktioner:

– MENU.
– AUTO-ON af kamera.
– Døråbningstast (eller opkald til vagtenheden).
– F1 til aktivering af ekstrafunktioner.

OSD MENU:

– Forstyr ikke funktion.
– 5 konfigurerbare ringetoner.
– Volumenkontrol.
– F2 for ekstrafunktioner.

• Nem programmering fra OSD menu.
• Dørklokke funktion.
• Privat samtale.

BILLEDHUKOMMELSE/PHOTOCALLER
· Monitoren gemmer op til 150 billeder med indikerende dato og tid, de blev taget.
· Når maks. plads er nået, vil den automatisk slette det første billede for at gøre plads til at tage nye.
· Det står altid på skærmen, hvis der er usette billeder, eller hvis dato/tid ikke er konfigureret.

SERVICE
Freund Elektronik’s professionelle teknikere er meget behjælpelige med rådgivning, projektering og teknisk service.

Hold dig opdateret med nyeste indenfor DørtelefonerIP-dørtelefoniAdgangskontrolIP telefoniIP varsling og Smart Home teknologier mm. Vær den første til informationer om gratis kurser, specielle tilbud og nye produkter.  Følg Freund Elektronik A/S på LinkedIN og Facebook.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Freund Elektronik A/S

Fuglebakken 119
5210 Odense NV
Danmark
Freund Elektronik A/S

Send til en kollega

0.125