23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fremtidens hjem har toiletter fra Geberit

I dag åbner Fremtidens Hjem, hvor fagprofessionelle og bygge- og indretningsinteresserede danskere og kan opleve de mange elektroniske muligheder, der er på vej ind i vores hjem.

Danmarks førende online-magasin for forbrugerelektronik iNPUT har sammen med Eurodan Huse indrettet et hjem med al den elektronik, der skal gøre livet og hverdagen lettere for os i fremtiden. Her kan man opleve smarte lamper, en el-bil med hurtigopladning, intelligent regnvandsopsamling – og naturligvis toiletter fra Geberits AquaClean-serie, der er spækket med intelligente funktioner.

”I virkeligheden burde vi måske kalde det Nutidens Hjem i stedet for Fremtidens Hjem. Mange af de løsninger, vi viser frem, er nemlig allerede noget, man kan købe. Her har vi simpelthen bare samlet rigtig mange muligheder i ét hus for at demonstrere, hvad der kan lade sig gøre,” forklarer chefredaktør Torben Vognsen fra iNPUT.

I Fremtidens Hjem kan man komme helt tæt på Geberits avancerede produkter, som øger hygiejnen og brugervenligheden på toilettet. Det gælder Geberit Sigma80, som er en berøringsfri betjeningsplade til toiletskyl, men også Geberit AquaClean Sela og det endnu mere avancerede Geberit AquaClean Mera, hvor hygiejne, brugervenlighed og avancerede funktioner går hånd i hånd:

  • WhirlSpray-doucheteknologi: En douchestråle, der roterer og pulserer samtidig – forfinet med dynamisk luftning – giver en mere intens doucheoplevelse, en behagelig og forfriskende følelse samt et lavere vandforbrug.
  • Ladydouche: Den separate ladydouche har en særligt blød og behagelig stråle. Dysen er integreret i douchearmen og derfor hygiejnisk beskyttet, når den ikke anvendes.
  • Sædevarme: En nærhedssensor opvarmer toiletsædet, når du nærmer dig toilettet. I stand-by bruger funktionen ingen strøm.
  • TurboFlush-skylleteknik: WC-skålens asymmetriske indvendige geometri betyder, at der kan skylles ud særdeles grundigt og stille, og designet uden kanter eller hjørner gør rengøring til en leg.
  • Luftudsugning: Toilettet registrerer ubehagelige lugte som neutraliseres af et indbygget langtidsholdbart bikagefilter. Luftudsugningen overflødiggør yderligere udluftning på toilettet.
  • Orienteringslys: Et diskret lys viser vej om natten, så man ikke skal tænde for loftslyset og dermed vågne helt. Man kan vælge mellem syv forskellige farver.

”Man kan desuden foretage sine personlige indstillinger på toilettet, så fx douchearmen indstilles lige præcis, så den rengør dig bedst og mest behageligt. Det er praktisk i en familie med flere, der hver især vil have deres egne indstillinger. Indstillingerne kan i øvrigt overføres til andre Geberit-toiletter, man møder på sin vej, så man altid får den samme doucheoplevelse – også selv om man er på hotel,” siger Nina Slothuus Nielsen, marketingchef i Geberit.

I Fremtidens Hjem kan besøgende opleve alle de mange elektroniske muligheder i en sammenhæng, der minder om en hverdagssituation. De fleste ting er fjern- eller stemmestyret, og der er lagt vægt på at udvælge produkter, der er brugervenlige og mulige at opsætte og betjene for mennesker uden speciel interesse for forbrugerelektronik.

”Vi håber at kunne give folk en god mulighed for at få et spændende indblik i, hvordan livet i et intelligent hjem kunne komme til at se ud i den nærmeste fremtid”, forklarer Torben Vognsen.

For yderligere information, kontakt:
Karin Busk Tygesen, marketingkoordinator i Geberit på telefon +45 24 94 45 81 eller karin.buskthygesen@geberit.com

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75149115
P nummer: 1002451224

Kontaktperson

Karin Busk Thygesen
Marketingkoordinator
+45 24944581 karin.buskthygesen@geberit.com

Send til en kollega

0.048