23948sdkhjf

Inspektionsmærker til kontrolmærkning af udstyr og maskiner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Avery Nordic

Avery's inspektionsetiketter gør det nemt og hurtigt, at kontrolmærke maskiner og udstyr som lovpligtigt efterses og kontrolleres. Fortrykt eller print selv med gratis online software.

Arbejder du med eftersyn, kontrol eller vedligeholdelse af udstyr som f.eks. hejseredskaber og spil, trykbeholdere, køleanlæg og trykflasker, stiger, stilladser, pallereoler, porte, brandslukkere, gasinstallationer, eller har du selv værktøj der skal efterses eller have servicecheck, er Avery's inspektionsdatoetiketter den perfekte løsning til synlig mærkning af, at et lovpligtigt eftersyn, en kontrol eller inspektion har fundet sted.

Ifølge arbejdsmiljølovgivningen stilles der krav om, at det ved passende eftersyn og vedligeholdelse skal sikres, at tekniske hjælpemidler og maskiner hele tiden under brug, skal holdes i forsvarlig stand og er i overensstemmelse med gældende regler for deres konstruktion, udstyr og sikkerhedsanordninger.

Avery's inspektionsdatoetiketter er udviklet specifikt til mærkning af udstyr som skal efterses og kontrolleres.

Den hurtige løsning er de fortrykte inspektionsetiketter, hvor du får en pakke med etiketter hvor årstal og måneder er trykt på, så de lige er klar til at sætte på udstyret.

Hvis du gerne vil individualisere mærkerne, er de printbare inspektionsetiketter det optimale valg.

De leveres på A4 ark som kan printes i en helt almindelig laserprinter, og ved hjælp af vores gratis online software, Avery Design & Print, kan du selv vælge hvordan dine mærker skal se ud og du kan fx tilføje dit logo, kontaktdata eller selv vælge hvordan mærkerne skal inddeles med dato, måneder, årstal mv.

Hold styr på eftersyn og vedligeholdelse
Inspektionsetiketterne er runde, og fås i forskelligt materiale; Vinyl-materiale, Aftagelige, med NoPeel™ eller med Void plombering.

Fælles for dem alle er at de er selvklæbende og kan bruges både indendørs og udendørs.

Du kan vælge mellem etiketter med fortrykte årstal og måneder, eller etiketter til print på laserprinter hvor du kan tilføje din egen tekst, design, logo mv. På den måde har du en meget enkelt og nem løsning, som du blot skal sætte på udstyret når kontrollen er udført, så hersker der ingen tvivl om et nødvendigt eftersyn er foretaget.

Mærkning med inspektionsetiketter er en nem, entydig og professionel løsning både for kontrollanten og for dem, som arbejder med udstyret.

Og der er ingen tvivl om, og hvornår, udstyret sidst er blevet kontrolleret. Arkene på de fortrykte inspektionsetiketter er emballeret i en smart og handy bog til opbevaring i lommerne på dit arbejdstøj eller værktøjskassen – Arkene som de printbare inspektionsetiketter er på, er falset, hvilket betyder, at du nemt kan folde arket efter print og opbevare det i lommerne på dit arbejdstøj.

Så er de altid lige ved hånden og nemme at have med på farten.

Micro perforeringer i A4 arket så du efter print kan folde arket sammen i A6 størrelse der er en handy størrelse at tage med på farten.

Du kan nemt og enkelt designe og printe med gratis Avery Design & Print software hvor du også finder masser af skabeloner og piktogrammer som du kan bruge på dine etiketter.

Alle inspektionsetiketterne kan desuden købes på Avery’s egen webshop shop.avery.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Avery Nordic

Valdemarshaab 11
4600 Køge
Danmark
Avery Nordic

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109