23948sdkhjf

Favorabel leasing af vindueslifte

| Medlemsnyhed | Indrykket af Smart Lift A/S

Smartlift tilbyder en attraktiv leasingaftale på 3 forskellige vindueslifte i sortimentet.

Kender du udfordringen ved montage af store, tunge vinduer? Mange håndværkere er dagligt udsat for alt for tunge løft og kender følelsen af en øm ryg ved fyraften. Med udsigten til et langt arbejdsliv er det nødvendigt at tænke på arbejdsmiljøet - hver eneste dag.

Kvalitet til professionelle

Smartlift har i over ti år udviklet elektriske vindueslifte, der i dag bruges af professionelle håndværkere i hele landet og øvrige Europa. En Smartlift kendetegnes af ekstrem præcision, driftssikkerhed og enkel betjening, så du kan starte arbejdet med det samme. I etagebyggeri er montage indefra med en Smartlift et stærkt alternativ til traditionelle kraner. 

Leasing kampagne

  • SL208 Indoor til kr. 1.600,- pr. måned
    Meget kompakt og manøvredygtig lift til vinduesmontage indendørs. Liften er helt perfekt til etagebyggeri og kan sagtens transportere med vareelevator. Løfter op til 208 kilo. Inkl. rampe eller pallegaffel.

  • SL408 Outdoor High Lifter til kr. 2.000,- pr. måned
    Alsidig lift med ekstra rækkevidde som både kan arbejde ude og inde. Liften er den mest populære i sortimentet da den kan anvendes til mange forskellige opgaver. Løfter op til 380 kilo. Inkl. rampe eller pallegaffel.

  • SL608 Outdoor High Lifter Rotation til kr. 3.000,- pr. måned
    En stærk og avanceret lift med ekstra rækkevidde og elektrisk drejehoved for præcis indstilling af emnet. Håndter store glas-elementer og Paroc-paneler sikkert og nemt. Løfter op til 608 kilo. Inkl. rampe og pallegaffel.


Når du vælger Smartlift får du også adgang til vores dygtige service- og supportteam, der hurtigt sørger for at få dig i gang igen, hvis uheldet er ude. Ved servicebesøg bestemmer du selv tid og sted, så det passer ind i din hverdag.

Kontakt os gerne hvis du har brug for rådgivning vedrørende en kommende opgave eller står med en udfordring med montage af vinduer eller paneler.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Smart Lift A/S

N. A. Christensens Vej 39
7900 Nykøbing M
Danmark
Smart Lift A/S

Billeder & videoer

Sikker vinduesmontage uden tunge løftVindueslift til udendørs montage

Send til en kollega

0.125