23948sdkhjf

Seminar: Sæt turbo på trætte fiberkabler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lemvigh-Müller A/S

Hvis du kan afsætte en halv dag, kan du blive meget klogere på, hvordan ældre fiberkabler bliver klar til nutidens høje datahastigheder.

En ældre optisk kabelinfrastruktur er ikke en længere en forhindring for at opnå tidssvarende datatransmissionshastigheder. Nye signalkonvertere fra den franske producent Cailabs har gjort det muligt at opgradere fiberbaserede netværk uden besværlig og kostbar udskiftning af kabler.

Det kan du høre meget mere om på et seminar hos Lemvigh-Müller. Her kan du opleve live-demonstration af mulighederne for at sende høje datahastigheder over gamle fiberkabler ved hjælp af simple, passive enheder.

Vi demonstrer også de nyeste fusionssplidsere fra Fujikura og fortæller om, hvordan du lettest og mest effektivt renser fiberkonnektorer.

Seminaret varer en halv dag, og du kan deltage i Aabyhøj eller Herlev, henholdsvis 5. og 6. november. Det er gratis at være med, men vi har er et begrænset antal pladser. Så tilmeld dig allerede i dag. Fristen er den 31. oktober.

Du kan læse mere om seminaret og tilmelde dig her.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte salgsingeniør Jesper Andersson hos Lemvigh-Müller: jsan@lemu.dk, telefon 3695 5400.

Du kan læse mere om Cailabs’ fiberkonvertere her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen
2730 Herlev
Danmark
Lemvigh-Müller A/S

Send til en kollega

0.156