23948sdkhjf

DAV NORDIC leverer stålaltaner til boliger i Randers

| Medlemsnyhed | Indrykket af DAV NORDIC A/S

Randers Kaserne har fået 72 altaner, 88 franske altaner og 24 indvendige værn fra DAV NORDIC A/S. Kasernen er igang med en omfattende transformation fra kaserne til bolig- og erhvervsområde.

Randers Kaserne blev bygget i 1940 og blev i 1998 overdraget til statens ejendomsselsksb, Freja Ejendomme. Det store areal på 178.749 m2 har ca. 30 større og mindre bygninger, og der blev i samarbejde med Randers Kommune udarbejdet en masterplan for området. I 2005 købte Anne og Henrik Sinnbeck kasernen, men pga. finanskrisen blev planerne om ombygning ikke dengang realiseret. Nu er et storstilet projekt under navnet ”By i byen” under udvikling, og området forvandles til en by i byen med boliger, erhverv, restauranter mv.


Godt samarbejde og professionel montage

DAV NORDIC har som underentreprenør til Raunstrup leveret 72 stålaltaner og 88 franske stålaltaner til 72 arkitekttegnede lejligheder. Der er ligeledes leveret 24 værn til opgange. Byggeleder, Mikki Sandberg Andersen fra Raunstrup udtaler: ”Vi har haft et rigtig godt samarbejde med DAV NORDIC. De udfordringer vi har mødt i projektet, har vi løst sammen, og der har været et godt samarbejde imellem deres- og vores folk på pladsen. Montagen har vi været særlig tilfreds med.”
Lejlighederne skal stå klar til indflytning i maj 2020.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DAV NORDIC A/S

Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Danmark
DAV NORDIC A/S

Send til en kollega

0.094