23948sdkhjf

Kunstig intelligens identificerer skimmelsvampe

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Torsdag den 5. december kan du høre mere om Build 4.0 og potentialet med kunstig intelligens, når Teknologisk Institut og Alexandra Instituttet inviterer til Teknologimorgen i København.

Build 4.0 er byggeriets svar på Industri 4.0. Data og kunstig intelligens er primære drivkræfter i den digitale omstilling – og forventningerne til effektivisering og ny værdiskabelse er høje. Det er derfor vigtigt at stille skarpt på, at aktører fra det byggede miljø bliver klædt på til at være med til at kvalificere og udvikle byggeriets digitale services, principper og resultater.

- I dag udfører vi identifikation af skimmelsvampe med mikroskopering. Skimmelsvampene har unikke, visuelle karakteristika, som muliggør at vi kan udnytte mulighederne med Deep Learning, siger Søren Bang-Achton, som er konsulent på Teknologisk Institut.
Han fortæller, at perspektivet er en større digitalisering af arbejdsprocesserne til gavn for kunderne og specialisterne. De digitale systemer skal løse standardopgaver, så der frigives tid og flere ressourcer til de mere komplekse og vanskelige opgaver, som ikke kan løses med kunstig intelligens.

Kom med og hør mere om brugen af kunstig intelligens, den 5. december i Blox, Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, 1220 København K kl. 8.30-10.30. Det er gratis at deltage.

Tilmeld dig her 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Danmark
Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Send til en kollega

0.16