23948sdkhjf

Hvordan kan vi hacke os ind i en bedre urban fremtid?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Molio

Kom med til 2. omgang af AEC Hackathon @ BLOXHUB. AEC Hackathon blev etableret for at give dem, der designer, bygger og vedligeholder vores byggerier, muligheden for at samarbejde med avancerede teknologier og dens udviklere og designere.

Til februar vil repræsentanter fra hele AEC-industrien arbejde sammen for at løse de problemer, vi møder, samt skabe fremtidens løsninger.

BLOXHUB og den internationale Hackathon-organisation, AEC (Architecture, Engineering, Construction) Hackathon, inviterer dig til at deltage i AEC Hackathon @ BLOXHUB, som nu for andet år i træk afholdes i BLOX-bygningen.

AEC Hackathon afholdes i samarbejde med Molio og BIMobject samt støttepartnerne Build 4.0 og InnoBYG.

Hvornår: 21.–23. februar 2020
Hvor: BLOXHUB, København
Hvad: En unik mulighed for at være med til at løse de TECH problemer, vi møder i branchen, sammen med ligesindede.
Hvem: Omkring 150 deltagere som arbejder professionelt med urbanisering.
Disse inkluderer eksperter fra byg- og TECH branchen, herunder blandt andet arkitekter, ingeniører, byggeledere, design tænkere, forskere og studerende.

Læs mere her

Hvordan kan man deltage og forberede sig?
Det er muligt at deltage individuelt, sammen med en kollega eller en gruppe. Hvis du deltager med en gruppe, skal du være forberedt på at inddrage andre deltagere fra andre virksomheder.

Det er en god idé at reflektere og identificere potentielle udfordringer som det ønskes at arbejde med før eventets start. Disse kan være alt fra udfordringer i hverdagens arbejde til en større udfordring i din organisation eller branche, som du/I gerne vil arbejde på i samarbejde med ligeværdige kollegaer og designere fra branchen.

  • Identificer en udfordring i hverdagens arbejde, i din organisation eller branche.
  • Arbejd med en af de prædefinerede udfordringer definerede af fx Molio eller Trafik-, Bygge-, og Boligstyrelsen. Der vil løbende komme opdateringer på disse på www.bloxhub.org
  • Kom som du er og tilslut dig en gruppe med en udfordring, eller tilslut dig en udfordring som allerede er defineret. Dette sker den 21. februar 2020, den første dag af AEC Hackathon.

Book din billet til AEC Hackathon @ BLOXHUB her

Find mere information om AEC Hackathon på www.aechackathon.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Molio

Lyskær 1
2730 Herlev
Danmark
Molio

Send til en kollega

0.093