23948sdkhjf

Wavin AS+ når lyd er afgørende

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wavin Denmark A/S

De nye Wavin AS+ indvendige afløbsrør har et kompakt design som er ideelt til små og trange områder, en unik materialesammensætning som giver perfekt lydabsorbering og en patenteret blå pakning som garanterer lækage- og fejlfri installation.

Larmende rør er en udfordring i fleretagers bygninger over hele verden. Uanset om det er hospitaler, hoteller, beboelse eller kontorer, er støj fra rør meget dyrere at håndtere bagefter end hvis det var blevet tænkt ind i planlægningen. I 30 år har Wavin ASTO skabt støjreducerende løsninger, men nu sætter Wavin AS+  en helt ny støjreducerende standard indenfor indvendige afløbssystemer.

 “Vi er meget stolte af denne seneste tilføjelse til vores afløbsprogram. Vi har investeret en stor mængde tid i at finde de helt rigtige materialer og det optimale design. Wavin AS+ repræsenterer et helt nyt performanceniveau for støjreducerende afløbssystemer og er en ideel løsning for både ingeniører og installatører.”

 Per Dollerup Mikkelsen, Adm. Direktør i Nordisk Wavin A/S

 

Lyddæmpning når det er bedst

I tillæg til rørets lyddæmpende egenskaber, har Wavin tænkt skridtet videre, så bæringerne også er en del af den lyddæmpende pakke. De særlige lydreducerende bæringer er udviklet specielt til AS+ programmet for at undgå bygningslyd.

 

Ingen lækager og nemmere installation

Den unikke forsmurte rørpakning reducerer den nødvendigt samlekraft og gør sammen med de facetslebne rør-ender, indstøbte gradmarkeringer og kompakte design installatørens arbejde nemmere. Og med en komplet BIM Revit-pakke er design af rørsystemet i projekteringsfasen lettere end nogensinde før, så bygningsingeniøren får frigjort tid til andre opgaver.

 

Læs mere om AS+ på wavin.dk/asplusMedlemsnyhed

Indrykket af
Wavin Denmark A/S

Wavinvej 1
8450 Hammel
Danmark
Wavin Denmark A/S

Send til en kollega

0.094