23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimér din forretning: Bliv klogere på de nyeste tendenser

Brødrene Dahl, som er landets største inden for kloakområdet, melder klar til Kloakmessen den 23.-24. januar 2020. Her har du mulighed for at få en uforpligtende snak med fagspecialister. Mød Brødrene Dahl på stand D-3206.

Hvert andet år mødes fagfolk i hele branchen i Fredericias messecenter, hvor omdrejningspunktet er Vand og Kloak for fagfolk fra hele branchen. Blandt messens udstillere er Brødrene Dahl, som har fokus på forretningsoptimering og fremtidens muligheder i branchen.

Få et forretningstjek
Kloakmessen er som altid en god mulighed for at møde fagfolk og kunder i øjenhøjde og styrke den gode relation, hvor vi kan sparre om de udfordringer og ikke mindst muligheder som både store og mindre virksomheder oplever i dag. På messen har vi fokus på optimering, hvor vores kunder kan få et forretningstjek.” Fortæller Dennis Stendys, som er Salgschef for Kloak og Vand hos Brødrene Dahl.  

 I 2018 besøgte godt 3000 fagfolk messen og i 2020 regner man med at besøgstallet vil toppe. På messen kan du bl.a. opleve Danmarksmesterskaberne i Kloakarbejde, demonstration af nye produkter, løsninger, teknik og services. Det bliver to effektive dage, hvor 140 leverandører står klar til at byde dig velkommen på 8000 m2.

Stigene efterspørgsel på fagfolk
Dennis fortsætter, ”som Danmarks største inden for Vand og Kloak følger vi med de nyeste tendenser og ikke mindst de udfordringer vores kunder ofte møder. Grundet en stigende efterspørgsel, har vi oprustet markant de senere år og finder det kun naturligt at være tilstede hvor branchens fagfolk mødes. Vi er synlige med 53 butikker, hvor vores kunder kan få rådgivning.”

På Brødrene Dahls stand har du mulighed for at få et forretningstjek som kan optimere netop din forretning. Grossisten serverer kaffe og brunsviger-vafler, alt imens du kan få en uforpligtende snak med virksomhedens fagspecialister.

Kort fortalt
Kloakmessen åbner dørene den 23/1 kl. 9-16 og igen den 24/1 kl. 9-15. Der er gratis adgang og du kan læse mere om hvad der sker på Brødrene Dahls stand på bd.dk/kloakmessen

 

/Maria Randow 

Brødrene Dahl A/S
Park Allé 370
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK81822514

Kontaktperson

MR
Maria Randow
marran@bd.dk

Send til en kollega

0.047