23948sdkhjf

BS FALSEN 2009 skal implementeres i byggeriet, Villahaven

| Medlemsnyhed | Indrykket af BS Byggeservice ApS

Villahaven i Ikast får monteret BS FALSEN 2009 i alle 3 punkthuse.

Der står i alt 3 råhuse på Villavej, der skal blive til 22 nye flotte lejligheder i midten af Ikast. Det hele sker på den gamle Helge Rasmussen Trikotagefabriks grund, som er blevet revet ned til fordel for de nye lejligheder fordelt i 3 bygninger.

Der kommer et gårdmiljø med udvendige opholdsarealer, cykelskure, parkeringsarealer samt stisystmer med gåafstand til indkøbsmuligheder og strøg-centeret.

Bygningerne står lige nu helt rå, klar til at blive omdannet til nye flotte lejligheder. Noget af det første som skal ske er, at BS FALSE's montører skal ind i bygningerne og monterer BS FALSEN 2009, Pladefalsen er en speciel fremstillet kalsium-silikatplade, der er uorganisk, dette bevirker at den hverken kan brænde eller angribes af råd eller svamp. En af de klare fordele ved at benytte BS FALSE - MONTAGE er vores præcisionsarbejde med hensyn til lige linjer i byggeriet. Vi lægger stor vægt på, at vores montagearbejde udføres efter byggeriets kote- og murmål. 

Når vores montører er færdige med montagearbejdet af BS FALSEN 2009, skal murer blot følge kanten af vores pladefals, og tømreren kan montere vinduer og dørpartier direkte i vores pladefals. Alt dette hjælper til at spare tid i sidste ende, da udtørringen af råhuset kan påbegyndes tidligere, endvidere efterlader det også minimalt finish til maleren.

Ønsker du at hører mere om vores produkter, og hvad vores pladefals kan gøre for dit byggeri, kontakt da vores salgskonsulent Rune Hvidberg på TLF.: 2627 0665 eller på mail: Rune@bsbyggeservice.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BS Byggeservice ApS

Malskærvej 3 Ørting
8300 Odder
Danmark
BS Byggeservice ApS

Billeder & videoer

BS FALSEN 2009, Villahaven, IkastBS FALSEN 2009, Villahaven, IkastBS FALSEN 2009, Villahaven, IkastBS FALSEN 2009, Villahaven, IkastBS FALSEN 2009, Villahaven, Ikast

Send til en kollega

0.125