23948sdkhjf

Nyt pæledimensioneringsværktøj fra Centrum Pæle er nu online

| Medlemsnyhed | Indrykket af Centrum Pæle A/S

Et nyt og intelligent værktøj til dimensionering af præfabrikerede piloteringspæle er nu klar til brug og skal gøre det lettere for enhver at vælge de rigtige pæle til ethvert projekt.

Centrum Pæle har udviklet et nyt pæledimensioneringsprogram, som er et hjælpeværktøj til dimensionering af Centrum Pæles standardpæle.

Programmet er udviklet til bestemmelse af pælenes strukturelle bæreevne i henhold til Eurocodes og under hensyntagen til gældende nationale annekser.

Centrum Pile Select er udviklet til brug både i Danmark og Sverige, men da der er stor forskel på de nationale annekser i de 2 lande, er der også forskel på programmets funktionalitet, hvorfor det er vigtigt at vælge hvilket land, der dimensioneres til.

Centrum Pile Select afløser det tidligere program Centrumselect som Centrum Pæles hjælpeværktøj til rådgivere og kunder.

Prøv selv værktøjet af og lav din egen rapport via https://centrumpileselect.com/

For spørgsmål, hjælp til anvendelse af programmet eller kommentarer i øvrigt bydes der velkommen til at kontakte Salgschef hos Centrum Pæle Jacob Thorhauge på jacobt@centrumpaele.dk eller tlf. 76420934


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Centrum Pæle A/S

Grønlandsvej 96
7100 Vejle
Danmark
Centrum Pæle A/S

Send til en kollega

0.109