23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Top 10 - her er årets mest læste i 2019

Læs eller genlæs vores 10 mest besøgte artikler, nyheder og blogs i 2019 og bliv skarpere på digitalisering i byggebranchen

1. E-bog: Gamification of BIM

Et spændende perspektiv på, hvordan man kan bruge BIM og gamification som innovativ læringsplatform til at forstå og favne digitaliseringen og til i sidste ende at lykkes med digital transformation.
Læs mere her…

2. Digital transformation - buzz eller konkurrenceparameter

Digital transformation er blevet ’svaret’ på, hvordan vi kommer den lave produktivitet til livs i byggebranchen – men hvad betyder det egentlig? Vi kommer med 5 gode råd til, hvordan du kommer i gang.
Læs mere her…

3. Kronprinsesse Marys bro - En "mønsterbryder”

Offentlige byggeprojekter er ofte kendetegnet ved at være forsinket og meget ressourcekrævende, men dette er ikke tilfældet med Kronprinsesse Marys Bro, som er en ”mønsterbryder”.
Læs mere her…

4. Digital transformation - Hvad skal der til for at få succes?

Fejlslagne scenarier er i særdeleshed alt for almindelige inden for byggebranchen, som er en af verdens mindst digitaliserede industrier. Bliv klogere på, hvordan du påbegynder den digitale transformationsrejse bedst.
Læs mere her…
 
5. Grønland satser stort på nye lufthavne

Den grønlandske regering besluttede tilbage i 2015 at styrke og udvikle deres infrastruktur. Det projekt er nu gået i gang - en helt ny lufthavn samt renoveringer af de to eksisterende lufthavne.
Læs mere her… 

6. Guide til offentlige bygherrer

Er du offentlig bygherre, og ønsker du også at skabe endnu større værdi ved hjælp af IKT Løsninger? Tjek denne guide ud, og se hvordan værdi kan skabes for din kommune – på både kort og lang sigt.
Læs mere her…

7. Prioriter samarbejdet på tværs af værdikæden

Byggeriet er en konfliktfyldt branche, og har ry for at fokusere meget på skyld og ansvar for projekterings- og udførselsfejl, hvilket betyder, at dårligt samarbejde hvert år koster den danske byggebranche milliarder.
Læs mere her…

8. 5D planlægning af højspændingsanlæg

Færre fejl og mindre kontrol efter Siemens Energy Management har besluttet at implementere RIB’s integrerede 5D løsning – iTWO, som primær platform, mens de udvikler deres banebrydende energiprojekt i Europa.
Læs mere her…

9. Stort tillykke til Forsyning Helsingørs driftscenter for at vinde den internationale arkitekturpris

Det bæredygtige og fleksible byggeri har tiltrukket sig en del beundring og opmærksomhed fra både borgere og eksperter verden over.
Læs mere her…

10. Nyt ikonisk byggeri i Aarhus - et markant vartegn

Arkitektfirmaet BIG har givet deres bud på, hvordan man får hele Aarhus’ sjæl og dens arkitektoniske kvaliteter indarbejdet i ét samlet projekt, der udgøres af to store harmoniske AA’er.
Læs mere her…

RIB Software | North, Central & Eastern Europe
Ryesgade 19C
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25126475
P nummer: 1007335446

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047